Quantcast
Till salu inom: ”

trix cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Kungs cykel

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare dax att sälja cykeln ! Nu ska jag sälja min trix/mounten bike cykel med en tår i ögat, Den är 2 år snart... Inga repor på den, och är välvårdad ! Kedjan är oljad bästa cykeln någonsin faktiskt , fin och väldigt bra cykel, jag har stänk skräm med som kan sättas dit (kanske) finns 1 lås på den fast skruvad inte den under sadlen (bild) priset är 7000kr kan sänkas vid snabb affär ! Maila helst nås efter 7 på vardagar.
Hejsan allihoppa!, Nu var det dags att selja min Cannondale Chase 2, pga har inge tid att kora den. Det er en 05 modell, Cannondale Chase 2, Riktigt fresh och bra att anvenda i skogen, hoppa med och andra roliga trix. Jag har inte kort med den alls mycket, Den er nestan som ny, vilket ni ser po bilderna. Ner jag kopte den kostade den 18 000:- Och jag beger 9000:- for den nu. Vid snabb affer minskar jag priset lite
Tjena! säljer min Bmx nu som ja har lärt mig mycket på. Det är en perfekt nybörjacykel, första bmx,en jag hade och har lärt mig massor av trix. (Köpte den ny) Bytt/nytt -Handtag (lite slitna) -pedaler -vevlager -styre (inget seriöst lackat) -Däck -Kedja Pegs och broms följer med! Som sagt ingen ny cykel så finns repor osv men inga bucklor eller nåt. Tråkiga är att det är lite glapp i Hjullagerna men inget som man märker så. Hör gärna av er!, svarar endast på telefån.
BMX Cykel Reebok void Häftig avskalad BMX från Reebok till ett giftigt pris BMX Cykeln har en stabil aluminumram på 10,5" och 20" hjul. Försedd med handbroms fram och bak. Riktigt rejäl cykel för både gatan och trix I samarbete med Klarna kan vi erbjuda att handla nu och betala i slutet av Augusti, utan ränta. Läs mer under sommarkampanj på vår hemsida Cykeln har kostat 3990 kr
MTB "Black Market Three 57" 26 tum. Oväxlad cykel (gjord för hopp och trix). Skivbroms bak. "Dirt jumper 3" stötdämpare fram. Sparsamt använd cykel som säljes på grund av moppeköp. Köpt för cirka 2,5 år sedan. Väldigt bra cykel som har kostat 14 000 kr! Pris: 3 500 kr. OBS! Ej tvättad på bilderna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.