Allt till salu inom "allergi valpar till salu"

Sortering:
Liten pudelvalp
Karlstad
5 dagar

Liten pudelvalp Visa liknande

23 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 25

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Enköping

Allergi vänliga blandrasvalpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är dom 3 st kvar, en hane och 2 tikar som också vill flytta hemifrån Mamman är en cotton de tulear/ bichon havanaise och pappan en cotton de tulear, både finns att se i hemmet. Valparna är vita m beiga fläckar. Leveransklara v4, och då är dom: -vet, besiktigade -chippade -avmaskade Valparna är uppvuxna i hemma miljö otroligt sociala, vana vid barn och allt som hör hemmet till. Handpenning på 1500 kr som ej fås tillbaks vid ånger.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mariestad

Fransk bulldog valpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Några av våra hulliganer söker sitt blivande hem from 26/3. Då är dom SKK reg,vacc,chippade,avmaskade och hund o bilvana.Dom lev.med mat,bruksanvisning,filt,halsband mm. Mamma är patella,hjärta UA,en öppen,glad och social dam som har haft 2 kullar (9+8) och är självfödande.Pappa är ochså mycket social och öppen även han är patella o hjärta fri.Båda föräldrarna andas bra och har inga allergier. Valparna kan tingas mot handpenning,kvar finns 1 hane (städaren närmast kameran)och ev. en tik.Vi välkommnar besökare och du får förmånen att följa din valp fram till lev. 26/3 Bild1.Mamma The steel grey warrior janis SE Bild2.Turultaji Doonats Metfrbul2061/09 på bilderna är valparna drygt 5v.
15 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Huddinge

Dvärgpudel Valpar en valp kvar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Den 1/12 fick Ida sin första Kull 3 hanar och en tik, 1 hane Blacky är kvar till salu, Leveransklara 26 januari och då är dom Avmaskade,veterinärbesiktigade, vaccinerade och chippade. Hanarna är svarta som pappan dock har den ena två vita fläckar vid brösten då mamman Ida är helvit. Föräldrarna är renrasiga och friska. Pappan har stamtavla. Pudel är en otrolig social och lekfull vän som fäller inga hår vilket är bra för många med allergier/astma. Vi har astmatiker i familjen har det är inga problem alls med hundarna.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Åstorp

Rena Shitzu valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
4 tikar & 1 hane Är nästan helt rums rena. Avmaskade 3 ggr. Vana vid andra hundar och små barn. Vid leverans har vi varit hos veterinären . En mycket bra allergi vänlig familj hund . Innebär att den inte fäller men kräver en del pälsvård om man inte klipper ner den.. Vid intresse eller frågor är det bara att slå en pling till 042-50702 0760-815803 0708-940466
6 400 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ängelholm

Shih tzu

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Shih tzu valpar av liten allergi vänlig ras som inte fäller. Perfekt, lättlärd sällskapshund. . 3 flickor och 2 pojkar . Födda den 29/1 och lev. klara v.12( 8 veckor ). -*Vaccinerade *Avmaskade *Chippade *Vetrinärbes. *Dolda fel försäkrade i 3år. Kommer att växta upp i lugn och trygg hemmiljö-De kommer att bli vana vid barn, katter och andra hundar . Kostar 6500,kan förhandsbokas mot 1500:- som ej återbetalas om valpen inte hämtas
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj