Quantcast
Till salu inom: ”

allergi valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är dom 3 st kvar, en hane och 2 tikar som också vill flytta hemifrån Mamman är en cotton de tulear/ bichon havanaise och pappan en cotton de tulear, både finns att se i hemmet. Valparna är vita m beiga fläckar. Leveransklara v4, och då är dom: -vet, besiktigade -chippade -avmaskade Valparna är uppvuxna i hemma miljö otroligt sociala, vana vid barn och allt som hör hemmet till. Handpenning på 1500 kr som ej fås tillbaks vid ånger.
Några av våra hulliganer söker sitt blivande hem from 26/3. Då är dom SKK reg,vacc,chippade,avmaskade och hund o bilvana.Dom lev.med mat,bruksanvisning,filt,halsband mm. Mamma är patella,hjärta UA,en öppen,glad och social dam som har haft 2 kullar (9+8) och är självfödande.Pappa är ochså mycket social och öppen även han är patella o hjärta fri.Båda föräldrarna andas bra och har inga allergier. Valparna kan tingas mot handpenning,kvar finns 1 hane (städaren närmast kameran)och ev. en tik.Vi välkommnar besökare och du får förmånen att följa din valp fram till lev. 26/3 Bild1.Mamma The steel grey warrior janis SE Bild2.Turultaji Doonats Metfrbul2061/09 på bilderna är valparna drygt 5v.
Den 1/12 fick Ida sin första Kull 3 hanar och en tik, 1 hane Blacky är kvar till salu, Leveransklara 26 januari och då är dom Avmaskade,veterinärbesiktigade, vaccinerade och chippade. Hanarna är svarta som pappan dock har den ena två vita fläckar vid brösten då mamman Ida är helvit. Föräldrarna är renrasiga och friska. Pappan har stamtavla. Pudel är en otrolig social och lekfull vän som fäller inga hår vilket är bra för många med allergier/astma. Vi har astmatiker i familjen har det är inga problem alls med hundarna.
4 tikar & 1 hane Är nästan helt rums rena. Avmaskade 3 ggr. Vana vid andra hundar och små barn. Vid leverans har vi varit hos veterinären . En mycket bra allergi vänlig familj hund . Innebär att den inte fäller men kräver en del pälsvård om man inte klipper ner den.. Vid intresse eller frågor är det bara att slå en pling till 042-50702 0760-815803 0708-940466
Shih tzu valpar av liten allergi vänlig ras som inte fäller. Perfekt, lättlärd sällskapshund. . 3 flickor och 2 pojkar . Födda den 29/1 och lev. klara v.12( 8 veckor ). -*Vaccinerade *Avmaskade *Chippade *Vetrinärbes. *Dolda fel försäkrade i 3år. Kommer att växta upp i lugn och trygg hemmiljö-De kommer att bli vana vid barn, katter och andra hundar . Kostar 6500,kan förhandsbokas mot 1500:- som ej återbetalas om valpen inte hämtas