Till salu inom

"böcker bortskänkes säljes"

Partille
2 dagar

180-sängram inkl madrasser...

Blocket.se
7 dagar

Bokhyllor BORTSKÄNKES

Blocket.se
Borås
Idag

Bortskänkes

Citiboard
Butik

Jacka Pinewood Corsica

699 kr
NYTT PN jakt

Tidigare annonser till salu

Böcker och Litteratur  ·  Mölndal

Bortskänkes: Java- databas och matteböcker

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag skänker bort tunga Java-, databas- och matteböcker. Hela kittet är ditt för 0 kr! Hämtas i Kållered. Först till kvarn!! 11 böcker ex. på titlar: Java software solutions, Lewis Lotus - addison wesley Data structure in Java, Addision Wesley Database systems sec edition, connoly and begg Formella språk. automater och beräkningar, Salling Hemligheterna i Java, IDG books Harold
0 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Göteborg

Sägram och ribbotten bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
På grund av flytt ger vi bort vår sängram (bedd 180) Sängramen är ursprungligen från Boconcept. Den är i gott begagnat skick. Det fattas en "stödpinne" för att hålla upp mittbalken. Detta finns att köpa eller så kan man som vi gjort stötta upp balken med böcker. Om så önskas medföljer även två ställbara ribbottnar. Hämtas i majorna. Först till kvarn! Nås bäst via telefon.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vallentuna

Massor av skönlitteratur bortskänkes

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har 3 flyttkartonger med böcker. En av kartongerna innehåller bara pocket. De andra är inbundna böcker. *en del av samlingen är såld* Men nu skänker jag resten eftersom jag ska flytta och har inte plats. Elisbet George Nora Roberts Anne Holt Michael Connelly Håkan Nesser Liza Marklund Läckberg Jungstedt Jag har fler böcker av en författare så det är inte bara en av varje. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsjö

Böcker bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Jag har fyra flyttlådor med böcker, mestadels ungomslitteratur, som jag nu vill bli av med. Jag har nästan alla utgåvor av, bla. Sabrina serien, Tvillingarna i Sweet valley high, Kitty och klonad böckerna. Alla böcker är i fint skick! Bortskänkes mot hämtning. Jag ser helst att ni tar med er en hel/alla lådor, men om det är enstaka böcker får ni själva komma och rota. Jag vill inte ha förfrågningar om specifika böcker. Finns centralt i Farsta centrum.
0 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Bromma

Bortskänkes byrå och bokhylla

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Byrå: 86 hög 49 djup 80 bred. Själva byrån är av mörk träfärgad, de tre lägsta lådfronterna är blå, den översta är i rökfärgat glas. Hylla: 200 cm hög 53 bred 29 djup Hyllan är trasig bak på ett ställe, men det syns inte när man har till exempel böcker framför (se bild) Bortskänkes (båda två tillsammans). Avhämtningen måste ni ordna själv. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj