Quantcast
Till salu inom

"blandras gråhund vaktel säljes"

Upplands-Väsby
Idag

Hönan Henny - handmatad och...

50 kr
Blocket.se
Borås
Idag

Söta blandrasvalpar

9 000 kr
Blocket.se
Älmhult
Idag

Omplacering chihuahua & bla...

10 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Maine Coon/skogskatt/perser...

9 500 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Covatutto 162 ÄGGKLÄCKNINGS...

3 499 kr
Blocket.se
Mariestad
Igår

Underbar unghund

7 000 kr
Blocket.se
Filipstad
Igår

Höns och tuppar

100 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Blandras norsk skogskatt

500 kr
Blocket.se
Trosa
Idag

Undulatpar söker nytt hem

600 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sundsvall

Gråhund/jämthud

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej måste nu sälja min hund på snart 2 år pga ändrade arbetsförhållanden. Hon är blandras mellan gråhund och jämthund. Hennes namn är Cira och hon är mycket social, van vid andra hundar och katter och älskar att vara med. Hon är vaccinerad och chippad. Alla hennes tillhörigheter följer med vid försäljning. Ser helst att hon kommer till någon på landet så hon har möjlighet att kunna springa mycket fritt och det får gärna finnas en annan hund i familjen, detta är dock inget krav. Hon är över 8 veckor enlingt blockets regler.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jämtlands län

Tik helst Gråhund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Är det någon som har en gråhundstik som kanske inte uppfyller dina jaktkrav i skogen och som du funderar på att omplacera? Jag efterlyser en spetstik helst gråhund från valp till ca 3 år. Gör inget om hon är mindre än standard mått kan vara ett plus om det är så. Helst att man kan ha henne lös utan att hon springer till skogen direkt. Kan vara en blandras med spets i, men ska då ha ståndöron eller halvhängsöron. Väga ungefär runt 15-18 kg. Bor på gård & har haft hund i hela mitt liv mest spetsar. Har också en gråhundshane 8 år som jagas med, så lite jakt kan det nog bli också. Maila mej och bild ett måste, om inte hunden skulle finnas i Jämtland!
0 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Mönsterås

Rasrena och blandras kycklingar , vaktlar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Blandras kycklingar säljes. Dom blir bra kombi höns, dom ger både bra med kött och ägg. Dom flesta har lite benfjärdning. Dom är födda 30 mars och dom behöver värmelampa och startfoder i ca 6 veckor till. 40kr + 10kr per levnads vecka till dom kan könsorteras. Jag kommer kläcka hela sommaren och då kommer det finnas Dvärg kockin legbarfärgade. Sebright guld. Blandras. Och japanska vaktlar.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Norrköping

Blandras Jämthund gråhund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu gör jag de jag aldrig trodde jag skulle behöva göra. Jag behöver omplacera min älskling Rex. Han är 1år och 6 månader. Han är en blandning mellan jämthund och gråhund. Han är kastrerad. Han är en jätte social och gullig hund som älskar barn. Vi måste tyvärr placera om honom pga tidsbrist och de verkligen skär i mitt hjärta att behöva göra detta. Men han får de bättre hos någon som har tid. Har dock vissa krav. 1) hälst någon som jagar då han är en jakthund 2) har tillgång till mycket plats där han får springa löst. 3)att man kanske kan få komma och hälsa på honom någon gång. Dock inget krav Det är jätteviktigt att han kommet till ett bra hem där han får mycket kärlek.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eslöv

Gråhunds blandras

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Är fruktansvärt ledsen över att behöva göra detta, men vi säljer nu vår hanhund Tyson på snart 1år. Grannarna har klagat på att han skäller när han är själv och därför letar vi efter någon som bor i hus som skulle kunna ge honom ett nytt livslångt hem. Tyson är en glad & pigg hund som älskar att leka, van vid andra hundar, katter och barn. Han kan;Sitt, Ligg, Sitt fint, Tass, Hit. Han är även väldigt van vid att åka bil. Tyson är en hane född 23/6-2013. Han är en blandras mellan Gråhund, Jämthund & Schiller. Han är Chippad, Vaccinerad o avmaskad. Mamman: Gråhund/Jämte Pappan: Schiller Något mer ni undrar så kontakta mig på mail, kollas dagligen. Hemmet är viktigast!
2 500 kr
Blocket.se