Quantcast
Till salu inom: ”

bo bra bara gotland säljes

Eldskytten
F
Hundkärlek
F

Tidigare annonser till salu

Peggy Sue (Kathleen Turner) svimmar plötsligt på sin klassåterträff med high school och vaknar upp tillbaka i 1960. Nu bor Peggy Sue hemma hos mamma och pappa, går i high school, och träffar sin blivande man Charlie (Nicolas Cage). Kommer vetskapen om huri hennes framtid blir få Peggy Sue att ändra sitt liv när hon har chansen? Med sina många storslagna skådespelare är -Peggy Sue gifte sig- ett roligt, varmhjärtat äventyr om den chans alla drömt om att få minst en gång.
Kabusa Böcker. 2006. Inb.m. skyddsomslag. 141 s. 316 g. Julia är en pensionerad hemlig agent. Hon återvänder till sitt hus på Gotland en sista sommar, för att bli vän med döden som hon levt nära i sitt arbete, och möter en ny vänskap- elvaåriga Miranda. Miranda har kommit till ön med sin mamma Jennifer som är där på stipendium och bor i konstnärshuset. Julia betraktar Jennifers och Mirandas liv- hon är skicklig på att vara nära utan att synas- och vänskapen med flickan växer sig allt starkare.
Jag och min pojkvän ska bli föräldrar i sommar och letar efter någonstans att bo. Jag är 20 år och han är 19 år och vi är ett lugnt och skötsamt par där ingen av oss röker eller dricker och vi har inga husdjur. Jag har studerat till fitnessinstruktör i Australien och Jeff är ännu en flitig student. Vi vill helst bo i en tvåa i Visby men är även öppna för andra alternativ bara det finns bra bussförbindelser in till stan. Kontaktas via e-mail MVH Sara och Jeff
Vi är ett trevligt och skötsamt par som letar efter en lägenhet tillsammans för en längre tid. Vi heter Lisa Svedjer och Daniel Wedin. Lisa flyttade hit för ett år sen från Gotland och avslutar nu andra terminen på läkarprogrammet. Hon bor för närvarande i nykterhetsvännernas studenthem och är verksam inom Ungdomens nykterhetsförbund. Daniel avslutar sin fjärde termin på civilingenjör IT och kommer ursprungligen härifrån Uppsala. Vi är båda rök- och djurfria och mycket skötsamma. Hoppas vi hörs!
hejsan.. vi är en familj som bor i gotland som önskar hyra bostad , vi har en gemensam barn som är 4 månader och så Magnus har 2 stora barn som är 9 och 10 år men dom kommer under alla loven... varför vi vill flytta till sundsvall är för att magnus har släkt som bor där.. Julia sökt jobb där och väntar svar från dom... Önskemål: Inom sunsvalls kommun max 6500kr/mån Gärna eget trädgård har ni bostad ..tveka inte höra av er...så berättar vi mera om oss :-) mvh julia & magnus med fam.