Quantcast
Till salu inom: ”

burfåglar till salu skåne säljes

Vaxduk

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Örngott

Malmö
Möbelhjul

Malmö
Handdukar

Malmö
Burfåglar

Skåne län
Örngott

Malmö

Tidigare annonser till salu

Vi har en liten " uppfödning" på ren hobby nivå av små burfåglar inomhus. Om någon känner att ni inte kan ha era fåglar kvar kan dom få ett nytt hem hos oss. De fåglar vi först och främst kan ta emot år olika sorters finkar guldsamadiner kanarie. Vi är också intresserade av papegojor av div slag. Priset är endast symboliskt så vi ger absolut inga stora belopp. Utan handlar mer om att dom får ett nytt hem. Vill ni snabbt och enkelt bli av med några så hör av er så hämtar vi dom hos er.
Vi tar hand om er; Hamster, Marsvin, Kanin eller burfågel medan ni är borta - Vi har, gott om plats hemma, stora burar och stor trädgård. Smådjuret tas tryggt om hand på allra bästa sätt, medan ni är bortrest. Du betalar endast 200Kr/vecka för ett smådjur eller 300kr för två djur/vecka. Dagspris: 40kr/djur I priset ingår: Smådjurhotel, skötsel, mat/grönfoder/torrfoder, motion och inte minst kärlek. Familjen Berglund-Mohlin Tuva Lejonhjärta Berglund-Mohlin Fina Linblå Berglund-Mohlin Ni kan nå oss kvällstid på 040-6117176 alt 040-425282
Vi har några för många duvor i vår utevoljär. Så nu vill vi sälja av 10 stycken ungfåglar som alla är födda 2013. Duvorna behöver stor plats i uthus/voljär. Dom är alltså inga burfåglar. Vi säljer dom en och en eller i flock. 75:- styck eller hela flocken för 600:-. Vill du köpa en enstaka så ska det finnas fler duvor hos dej som sällskap, eftersom duvor ska leva i flock. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
På grund av ändrade förhållanden behöver Myran ett nytt hem. Myran är en jako timneh, hona född 2004. Social, trevlig, pratar, visslar, skrattar, hostar och älskar att vara med familjen. Säljes endast till någon som har kunskap om stora burfåglar och förstår vad hon behöver. Finns inga tendenser till plockning, är en mycket trygg fågel. Medföljer stor bur (nypris ca 5000), en resebur (nypris ca 2000), flygsele+koppel, klotång, massor av leksaker. Kontakta mig per telefon, pris kan diskuteras med rätt köpare.
HORST BIELFELD PRAKTFINKAR "TYSKT PRAKTVERK" FOTO ELLER TECKNAD BILD PÅ ALLA ARTER. REGISTER FRANSKA,ENGELSKA,HOLLÄNDSKA,TYSKA,DANSKA OCH VETENSKAPLIGA NAMNEN. ÖVER 130 STYCKEN ARTER MED DUBBLA UPPSLAG EN HELTIGENOM FANTASTISK BOK OM MAN GILLAR FÅGLAR I ALLMÄNHET OCH DÅ PRAKTFINKAR SÅKLART ETT MÅSTE. MAILA MEJ PÅ astrilden@telia.com MITT PRIS 350 KR OCH JAG SÄNDER MOT PORTOKOSTNADEN. BOR I BARA STRAX UTANFÖR MALMÖ OCH KAN HÄMTAS HÄR.