Quantcast
Till salu inom: ”

burma katt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, med sorg i hjärtat behöver vi hitta ett nytt hem till våra två underbara katter Jesper 2,5 och Zimba 1,5 som ska följas åt. Pga allergi kan vi inte ha dom kvar. Jag önskar att dom får bo på landet i en kärleksfull familj. Idag är dom innekatter på Kungsholmen i Stockholm. Jesper är blandras burma/norsk skogkatt, dessutom är han skeppskatt med extra stora tassar. lillebror Zimba är blandras mellan norsk skogkatt och bondkatt. Priset för båda var 2500 när vi köpte dom. Hittar vi rätt köpare kan jag vara beredd att pruta kraftigt på priset, bara jag vet att dom får det bra.
Jag måste tyvärr hitta nytt hem till min katt, pga flytt. Han är väldigt kelig och gosig och älskar alla, vuxna som barn! Van vid barn och till viss del hundar. Är innekatt nu men skulle nog kunna vänjas vid att vara ute. Har lätt för att lägga på sig så utevistelse vore nog lämpligt, så han får mer motion. Han är en stor katt. Mamman var burma och pappan bondkatt. Han fyllde 2 år den 7 juli. Mejla mig vid intresse.
Jag måste omplacera min 3 åriga burma hane Mulle pga att jag reser mycket och jag känner att jag inte har den tid som krävs. Han behöver komma till ett hem där han får mycket kärlek och uppmärksamhet. Han är mycket glad kille som älskar att vara med människor. Mulle är innekatt, är avmaskad och kastrerad. Om ni undrar något så kan ni maila. Första kontakt sker via mail! :)
Har med väldigt mycket sorg i hjärtat tvingats konstatera att min 1-åriga kattflicka Lykke inte kommer att accepteras av min gamla hankatt så nu söker jag efter ett bra hem åt henne. Hon är en superhärlig katt; pigg, nyfiken, social, kelig, intelligent. Hon är en blandning av bondkatt och Burma. Svart sköldpadd kallas färgen. Hon är van att vara ute så det är ett krav. Är du intresserad, skriv några rader om vad du kan erbjuda Lykke.
Burma hona född 2011-01-23 ,lilasköldpadda.Stamtavla hos Sverak: Far Komihågs Gulliver , Mor Vildheim Mon Cherie .Pappan till Bina som hon heter är en Cream med raka rötter i från Australien och England.Denna lilla prinsessa är kvar hos sina föräldran men är inte kastrerad, vore underbart att föra vidare hennes gener innan hon kastreras..Jag har fött upp och sett många underbara burmor kommit till värden men denna lilla donna är mer hund en katt,hon apporterar sin för stunden roligaste gris eller annat, jag kaster hon hämtar..jag gömmer hon hittar..har ni en välstammad hane som kan passa denna kisse