Quantcast

Tidigare annonser till salu

.nedervåning.sovrum med två sängar.stort vardagsrum med ny bäddsoffa.nytt kök med nya vitvaror. ac.tvättmaskin tv med svenska o skandinaviska kanaler. badrum med dusch o toa. stor altan med öppen spis och inglasat uterum med värme. 2 cyklar finns att tillgå.ledigt från 20/3 t.o.m.8/9.ledigt från 1/10 t.o.m 30/112011 ledigt från 1/4 2012 och tills vidare priset kommer vi överrens om när ni hör av er.huset är fukt och mögeltestat.telefon 0530 51264.mail går också bra.
En rymlig lägenhet med tre sovrum, varav ett med dubbelsäng, ett med två enkelsängar och ett med enkelsäng. Huset saknar hiss men det är bara en trappa upp.Ett välutrustat kök som också har diskmaskin. Toppenläge i Guardamar del Segura, känt för sitt klimat som ett av de bästa i världen enligt WHO. Guardamar är känt för sin strand, en av de bästa i Spanien och den har du 50 m till. Ett hav som gör restaurangerna fulla av delikatesser därifrån. Hyr cykel eller en SEGWAY och utforska denna fantastiska stad. Önskar du besöka det mer lite turistlika Torrevieja så finns bra bussförbindelser. Det finns några veckor lediga i April och Maj, hyran är 220 Euro i veckan. Förläng sommaren!
För den som har höga krav, här är den. Enplansvillan som har allt, i ett av Torreviejas allra bästa område. Ett plan, solterass, solvärme för vatten, ac/värme, garage,dubbelglasat,myggnät,möblerat, uppvärmd pool 5x10 m och tomt på 800 kvm. Bostaden är fördelad på 3 rok + gästrum m eget kök, dusch/toa och egen ingång. Cykel och gångväg ner till stranden och centrum. För mer info hör av er så skickar jag bilder mm. Bo Tel. 0034-693715178
Lägenhet i härligt boende 7 km söder om Torrevieja. Närhet till flera golfbanor bl.a Las Ramblas och Las Colinas mm. Nära havet , shoppingcenter och mängder med restauranger. 2 sovrum (två singelbäddar, en 1,20 säng). Ett badrum med dusch, tvättmaskin, stor takterass med grill, gemensam pool . Extraservice: kan ordnas mot kostnad. Transfer 45 euro Golfklubbor/ golftider kan ordnas. Cyklar. Litet frukostpaket Städning och lakan ingår.