Quantcast
Till salu inom: ”

fågel bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

På grund av utlandsflytt måste jag, med stor ångest, lämna iväg min Kakadua till en ny ägare. Sofie, som hon heter, är en kortnäbbad barögd kakadua "Cacatua sanguinea". Hon är 4år och självklart finns alla papper och försäkring. Jag vill att Ni ringer och berättar lite kort om Er själva och Ert fågelintresse så att Sofie hamnar hos en ägare som kan fortsätta att ge henne kärlek. Bur med tillbehör medföljer mot en symbolisk summa
Har två mycket sociala och trevliga undulater som har stor glädje av varandra. Dessvärre måste vi göra oss av med våra två små vänner p g a allergi. Nu söker vi ett nytt hem som kan ge dem den omsorg och vård som de behöver. Vi önskar ingen betalning men vill försäkra oss om att fåglarna hamnar i de bästa händer hos någon som verkligen kan sköta dem och som uppskattar dem. Bur med utrustning medföljer men Du får hämta dem på plats.
Skänker min nymfparakithona pga tidsbrist! Hon är cirka 2,5 år gammal. Grå/gul jättefin. Hon är väldigt social och vill gärna ha mycket uppmärksamhet. Dock inte så tam. Hon behöver komma till någon som engagerar sig och tar sig tid med henne. Har nära släktingar som är fågelallergisk som inte kan komma till oss och hälsa på så länge hon finns kvar :-( Bur medföljer. Bara att komma och hämta!! Kollar ej mejl så ofta. Ring helst. Kan dock ej svara i telefon före 14.30 på vardagar!
Vi har en nymfparakitunge som har defekter i fötterna och har svårt att gå. Det är tvivelaktigt att han kommer att kunna gå på en pinne. Däremot verkar han inte ha något problem med vingarna. Vi har ungen isolerad från föräldrarna eftersom dom plockar honom på fjädrarna. Just nu försöker vi mata upp honom och få fjädrarna att växa ut igen. Målet är att han skall kunna äta och dricka själv. Vi söker en sann djurvän och som har ett visst tålamod, isåfall är du välkommen att kontakta oss.
Hjälper en vän att hitta ett nytt hem till 2 PARAKITER, hane o hona De är lite äldre, men den exakta åldern är hon osäker på. Pga sjukdom så orkar hon inte sköta dom till fullo längre Så är det någon som har ett bra hem till dom, hör av er Ingen bur medföljer dom Fåglarna bortskänkes Bilden är lånad!