Quantcast
Till salu inom: ”

gasgas mopeder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjeenare, nu dags o sälja moppen då jag inte använder den så mkt längre. Det är alltså en gasgas med hebo motor, elstart, digital hastighetsmätare o massa andra göttiga grejer original:) Den är original och i rätt bra skick. Enda man kan anmärka är lite lacksläpp och nån sprucken kåpa. Mopeden är enormt driftsäker och har aldrig krånglat för mig. Har bytt kedja och drev ganska nyligen, även nytt baklyse och det är inflyttad regplåt på den:) Bytte olja och tändsift,tändkabel i somras, även luftfilter. Det är en väldigt bra och driftsäker moppe som aldrig krånglar, bara o slå till! Följer med ett skivbromslås och kan nog fixa en hjälm om så önskas:) Mvh!
allt i garaget ska bort! bla. min gasgas sm50 -05. har bytt nästan allt och lackerat om mycket på denna eu-moped! den har inte körts på flera år. satte i ny kolv för ett årsen, provstartade och den gick som en klocka! nu när jag prövade starta så startade den inte! orkar inte bry mig och skruva, mopeden skall bort så ge mej ett bud ! kan göra byten oxå! mvh fredddy!
Företaget driver Smålands största nischade Cross- och Endurobutik med komplett fjädrings- och motorverkstad. Sortimentet består av kläder, tillbehör, däck, fjädring samt cross- & enduro motorcyklar och mopeder. Service med originalreservdelar utförs på KTM, Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha och GasGas. Verksamheten bedrivs i hyrda lokaler på 320 kvm. Pris : 200.000:- + lager OBS - Vår uppdragsgivare ställer krav på personlig kontakt med Nexxt som mäklare för att kunna delge detaljerad information. E-posta gärna en intresseanmälan nedan, men ring också mäklaren.
Säljer min EU Gasgas moped 50cc. Mopeden är i väldigt bra skick och är väldigt lätt startad! Kanon fina däck. Just nu sitter det Turbokit avgasrör & pluggen är dragen men har även den för den som vill ha kvar den. Mopeden gör 65-70km/h Ny Koso digital hastighets mätare. Detta är en kvalitéts hojj du kan starta med 2 an i eller nån annan växel behöver inte leta fram friläget ! Måste ses otroligt fin!
Jag hjälper en i familjen att sälja denna moped. Den har inte varit använd sedan 2005. Cykeln har: 70cc kit Effektkrök och effektdämpare (originial medföljer) Nästintill nya däck Nytt batteri Kontakta för mer info. Detta är primärt en säljesannons men skulle det inte gå så kanske att det kan bli byte mot t.ex en Reiju , Beta eller Derbi moped. BVSA, cykeln skall bort!