Till salu inom

"havanna katter till salu säljes"

Igår

Fantastiska Kattungar

4 500 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Ljuvliga kattungar

4 500 kr
Blocket.se
Kiruna
Igår

Kattungar

2 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Labrador/Kopov valpar

22 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Kattungar Norsk Skogkatt -R...

6 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Hund utlånas

1 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

1 År Jack Russell Hane

9 500 kr
Blocket.se
Högsby
Igår

Ragdoll/ Birma

4 900 kr
Blocket.se
Borlänge
2 dagar

Hermeliner

500 kr
Blocket.se
Skellefteå
Igår

Katter söker nytt hem

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Västernorrlands län

Ragdoll kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu är det bara lilla Havanna kvar ur en kull på fyra stycken som föddes 2011-11-16. Hon är en glad, busig och framåt liten tjej som nyss fyllt 13 veckor och vill komma till ett eget hem. När hon flyttar är hon: * Veterinärbesiktigad * Testade med Kolla masken * Vaccinerad * Registrerad med stamtavla i SVERAK * Chipmärkt * Rumsren * Vana vid andra katter och hund, social och trevlig :) Mer information om henne och hennes syskon och föräldrar finns på min hemsida: http://wandullan.com Välkommen att höra av er om ni är seriöst intresserade genom att slå en signal eller maila.
6 000 kr
Blocket.se

Stor U-soffa "Havanna" från Chilli

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag vill sälja min relativt nyinköpta soffa då den inte passar i min nyinköpta lägenhet! Det är en stor U-soffa från Chilli, "Havanna" Samma som på bilden fast spegelvänd divan/schäslong Avslutsdjup: 240cm Bredd: 380cm Divandjup: 163cm Höjd: 71cm Framifrån sett har soffan den djupaste delen på vänster sida (240cm) och divanen på höger (163cm) Vi har katter hemma men inga klösmärken på soffan, kan vara bra att veta om du är allergisk . Nypris 11990 inköpt i maj i år Säljer den för 8000 p.o.k Jobbar till 16 ring gärna efter eller skicka sms.
8 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Helsingborg

Vildkattungar söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
3 underbara kattsyskon söker ett nytt kärleksfullt hem då de är fd vildkatter men blivit socialiserade och går utan problem på lådan. De är avmaskade och även fått antibiotika för olika infektioner ,ögondroppar för ögoninfektion,skabb-behandlade. Otroligt sociala,charmiga och tillgivna.Dessutom vana vid stor hund som de formligen avgudar och är totalt orädda för,likaså med andra äldre katter. 2 pojkar och 1 flicka. Toulouse är en framåt kille som är mycket nyfiken av.sig.Inte alls rädd för stora hundar eller äldre katter.Kelsjuk och busig Fiona är en framåt och väldigt kelen tjej.Bara man tittar på henne börjar hon spinna. Vincent är den som är mer avvaktande och försiktig med att söka kontakt men väl uppe i famnen så i princip svimmar han när man kelar med honom. Alla 3 är otroligt fina och förtjänar en ny chans och start i livet. vi har även en vildkattshona på ca 1 år. Mycket kelen men inte så social med andra katter.Svart,brun bräcklig med gröna ögon. Även en ung svart hona nybliven mamma med 3 kattungar,som idag är 5 dagar.Tillgiven,svart med brun underton och med en tydlig brun markerad svans och gröna ögon. Har även bruna morrhår.Troligen en raskatt, typ havanna brown? alla söker nya hem då vi själva har huset fullt.
100 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Malmö

Kanin hona 1,5år

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker ett nytt hem till min kanin pga att hon tyvärr inte riktigt trivs här och får den uppmärksamhet hon vill ha. Lii är en försiktig liten tjej som oftast är väldigt snäll och lugn (kan få lite humör under brunsten på sommaren). Men är tyvärr rädd för andra kaniner och vill därför bo i egen bur, men andra kaniner i hemmet går bra. Hon söker ett hem där hon får mycket uppmärksamhet och får ta en central roll i familjen, där hon ses som en del av familjen. Lii bor i dagsläge ute, men jag tror hon skulle trivas lika bra inne och det är ett val ni själva får göra. Lii är van att vara ute i sele samt lite hopptränad. Även van vid katter. Dock ej van vid mindre barn, men tror hon kan vänja sig snabbt. Vid frågor mejla gärna! Har svårt att svara i mobilen så vid intresse mejla så svarar jag så snabbt jag kan (kollar den flera gånger om dagen). Skriv gärna i mejlet om hemmet ni erbjuder, annars kommer jag ändå fråga det sen vid telefonkontakt. Ringer ni direkt så var beredd att få berätta om hemmet. Jag nås enklast efter 18.00. Och vill inte ha samtal efter 21.00. Namn: Je t'aime´s Have You Waited Long Född: 2010 - 04 - 29 Ras: Vädurskorsning Vikt: ca 2,5kg Kön: Hona Färg: Havanna Brokad
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj