Quantcast
Till salu inom: ”

hundvakt sommar säljes

Good Boy!
F
Västerbottens län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu söker vi hundvakt till vår underbara lilla Jack russell tik på 7 år. Hon är världens snällaste och gosigaste, samtidigt pigg, lekfull och glad. Hon fungerar jättebra med andra hundar, hon har aldrig visat några aggressiva tecken, och hon älskar människor och barn. Vi behöver hundvakt från och med ca den 13:e Juni och fyra veckor framåt. Blir det för länge är det möjligt att korta av det till 2-3 veckor. Vid frågor, mejla! Jag kollar mina mejl varje dag.
Vi längtar efter en hund och under tiden passar vi gärna din. Så ska du resa bort i sommar och inte kan ta med din hund lämna den till oss och den kommer att bli väl omhändertagen av mig och min snart 9-åriga dotter. Skriv och berätta om din hund och när i sommar du vill ha hjälpen. Vi träffar gärna dig och vovven innan så att ni båda känner er trygga med oss. Då nöjet till stor del är på vår sida tycker vi att 500 kr/vecka är ett rimligt pris.
Hejsan Jag är en glad tjej på 19 år som älskar hundar. Har tre stycken själv som inte bor hos mig utan hos mina föräldrar och tänkte därför att det skulle vara perfekt för mig att kunna passa din hund, om du tex ska jobba eller resa bort nu över sommar så kan jag gärna passa din hund. För mig spelar det ingen roll vart du bor pga att jag gärna har hunden hemma hos mig. Om du behöver hjälp så tveka inte att höra av dig !
Kan eventuellt tänka mig att vara hundvakt i sommar om någon skall resa bort och har svårt med passning. Har själv planer på att skaffa hund igen och det skulle kännas bra att prova på lite under sommaren. Har en fastighet med stora ytor att springa fritt på. Jag har också kor får och hästar på fastigheten Skriv gärna några rader så ringer jag upp inom kort
Hej. Jag har en amstaffhane på 19 månader som behöver en hundvakt i sommar. Jag åker bort om en vecka och kommer vara borta cirka 35 dagar. Känner du dig intresserad av att ta hand om en hund i sommar? Jag söker någon som har erfarenhet av hundar och tycker mycket om att ha en hund i närheten av sig. Min hund är busig, lekfull och ganska "valpig" av sig. Funkar bra med alla människor och barn. Kontakta mig via meilj eller telefon.