Quantcast
Till salu inom: ”

husky omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

två trevliga hanar på 3 år av rasen husky/pointer behöver snarast nytt eller nya hem. Behöver uppfostras lite men är lyhörda och samarbetsvilliga, van hundgård, tysta och goa. En har gått tävling men båda van spann vad vi vet. hos óss har de gått för nomesläde samt 3.hjuling sparkcykel. De finns kvar till och med den 22 maj sen blir det andra marker. 500 kr st eller enligt överrenskommelse. MIssa inte dess underbara grabbar! Med sorg i hjärtat men vi önskar dessa grabbar så mycket mer" Skynda fynda! ENDAST TELEFONKONTAKT!
Vi har en han och en tik (syskon) till omplacering. De får flytta en och en eller båda till samman ställe. Krav är att du har redan en hund om du vill ha en av båda. De är väldig snäll och vill ha mycket uppmärksamhet! födds 2009-05-03 Reg.nr.: S39997/2009 och S39999/2009 Den som är viktigast är att de skulle ha ett mycket! bra hem! Preferens har de som är draghunds- eller friluftslivmänniskor! För mer information mail eller ring.
Hej! Nu har vi bara en tik kvar för omplacering. Backsjös Top Dogs Graycee S32789/2008 eller Troja som vi kallar henne. Anledningen till att vi omplacerar henne är att vi fått tillökning i familjen och bara tänkt behålla 3 st hanar. Hon är en mjuk och försiktig tik men mycket social och kärvänlig. Inga problem med andra hundar. Mer info och bilder finner ni på www.tjalbergets.se Svarar inte på mail, så ring istället.
Jag letar akut ett nyrr hem åt min lille kille. Jag lämnade bort honom till bekanta då jag blev gravid men de har inte skött om honom. Jag kan inte ha honom kvar då jag inte har den tid som krävs. Jag vill att du som hör av dig har ordentligt med hundvana och erfarenhet av "problemhundar". Han vill gärna vara ensam hund då han blir stressad och vaktig av sig. Det ligger mycket jobb framför en med denna hund men har man bara fått hans förtroende är han jättego! Han är 3 år och schäfer/husky.
En blandrastik på 16 veckor söker stabilt hem. Enligt uppgift så är det sibirien husky, schäfer och labrador som finns i denna mysiga valp. Den är chippmärkt,12 veckors spruta och hälsoundersökt utan problem. Priset är 2000 kronor som är förhandlingsbart, vi lägger stor vikt att hemmet är seriöst och att ni vet vad det inebär att ha hund. Valpen är van vid andra hundar, katter och små barn och har ett stabilt psyke som en valp ska ha. Vi gör detta på uppdrag av polisen som beslutat om omplacering.