Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu uppsala säljes

Miss Potter
F
Uppsala

Tidigare annonser till salu

En liten svart 4-årig kastrerad dvärgpudel säljes pga ändrad familjesituation. Han söker ett aktivt hem med både mental aktivering, promenader och mycket kel och gos. Det ni får är en mycket lydig kille utan jaktlust som är van vid både katt och kanin. Dock är han inte van vid småbarn. Han kan lämnas ett par timmar själv och är van att bo i lägenhet. Ett bra hem är viktigare än priset för mig så maila med vad ni kan erbjuda min hund så kontaktar jag er om ni kan vara någon jag söker.
Våra små bebisar vill komma till en husse eller matte som tycker att kaniner e söta även som gamla.... När man skaffar sig en kanin så ska det vara på riktigt och inte bara för att den e liten och söt, har ni samma åsikt så är ni välkomna som köpare !! Kaninerna är 5 veckor gamla och är redo att lämna sin mamma och oss om 3 veckor. De är vana vid barn,djur då de blivit ompysslade sedan vecka 3.
Vi ger bort våra söta marsvinspojkar. Virvel. En är svart (liten till växten) ca 2 år och en som är ca 1 år brunsvart. Vi har inte riktigt tid med dem tyvärr. De är snälla. Inköpta i djuraffär. Vi tar endast betalt för buren, jättefin bur 120x60 blå, matskålar,trä-hus, flaska.. . Vi vill gärna att de kommer till en familj som behandlar dem bra och har tid för dem. Inte till orm-matning tack.
Jag säljer min han kanin som är född 8 februari 2011. Vi kan tyvärr inte ha kvar honom men han är världens mysigaste kanin. På köpet får man också en bur med måtten: 117cm lång, 56 cm bred och 51 cm hög. Så det är en stor och härlig bur som har varit använd i endast 2 månader. Så man kan säga att den är ny. Ni får också med vatten flaska och lite mat. Även en salt sten. Och även vitaminer som kaninen måste ha i vatten flaskan. Är du intresserad av honom så tveka inte att höra av dig.
Hej ! Jag säljer mina två kaniner +bur pga tidsbrist. Bild 1: Dvärgvädur: Hon heter Mysan och är helvit med blåa ögon. Hon är 10 månader och är född den 31/10-10. Bild2: Hermelinkanin: Han heter Affe och är kastrerad Affe är 2 år och är född 16/3-09 Båda kaninerna är vana vid barn och katter. Vi skulle helst vilja att man köper båda tillsammmans. Bur,toalett och vattenflaska och matskålar ingår.