Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner västernorrland säljes

Vera med flera
F
Västernorrlands län
Cleo - Del 1-5
F
Västernorrlands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en Teddyvädur hona till salu. Blå brokad. Hon är importerad från Holland och född 31/12-09, dvs 1,5 år gammal. Hon är otroligt lugn, trevlig och okomplicerad, skulle aldrig komma på tanken att göra något dumt. Hon har fått två kullar här och bär på brunt (havanna). Säljes endast för att jag har bytt ras. Medföljer gör härstamningsbevis från uppfödaren och övergångsfoder. Säljes billigt till rätt hem, 250 kr. Finns i Sundsvall men kan tas till Stockholm nu i juli.
Vi måste sälja våra marsvin då vi inte kan ta in dom i vinter pg.a allergi. Det är grabbar allihop och har varit tillsammans hela sommaren. De är renrasiga rexmarsvin. Rambo är äldst: 1,5 år. Sen är det hans son Mickey med sina 2 söner. Pris beroende på hur många ni vill ha. Man ska inte ha marsvin ensamma. De trivs även bra med kaniner.
pappa kanin är 2 år lejonhuvad, bild 1 mamma kanin är 1,5 år av vädurs stammen bild 2 bror kanin född i sommar väldigt busig bild 3 syster kanin född i sommar lite försiktig av sig bild 4 kaninerna är hund och barn vana, har varit ute hela året 2 burar finns (de som syns i bakgrunden) säljes separat men ej utan kanin 50 kr st för kaninerna :)
Jättesöta hermelinungar söker nya hem som kelkaniner. 2 honor och 1 hane. Vana vid hantering och är efter lugna och snälla föräldrar. Färgen är viltgul. 300:-/st I priset ingår härstamningsbevis, skötselråd och foderpåse Hermelinkaninen är en liten ras som har en vuxenvikt på 0,81-1,30 kg Vi finns i Sidensjö Läs mer om våra kaniner på www.goldenskaniner.se Ring 070-605 40 24 (säkrast helger eller vardagar efter 16.00). Mail går också bra.
En sällskapssjuk kanin som söker en kärleksfull familj som tar hand om henne väl. Hon har aldrig bitit någon och är inte aggressiv. Hon gillar barn och älskar när man pratar med henne och umgås med henne! Det medföljer bur och tillbehör som t.ex är toalett,vattenflaska,matskål. Hon heter Sally och är 5 år gammal. Hon har grå päls och bruna ögon och är jättegullig. Hon är en Dvärg-vädur. Det kan bli ett bättre pris om det verkar vara en kärleksfull familj!! för mer information så ring mig! har tyvärr ingen bild på henne ! :)