Quantcast
Till salu inom: ”

katt utebur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Odd Molly Blus

Lund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en kaninhane med utebur då min lillasyster tappat intresset. Han är hund och katt van. Han är lugn men nyfiken. Mat, spån etc som är över får ni med vid köpet, samt hans stora utebur. Dock behöver gångjärnen på burens tak bytas. Kaninen är strax över ett år gammal. Hör av er på mail, telefon eller sms! :) Med vänlig hälsning, Frida
Nu har dottern tappat intresset totalt för Kalle, drygt 2 år och kastrerad. Blandning mellan fransk vädur och "bondkanin" . Väger nästan 4 kg. Bott utomhus hela sommaren och inne på vintern. Finns därför både en stor innebur och en helt ny utebur, därav priset. Önskar att han kommer till någon som har tid för honom. Kompis med vår katt och inte rädd för vår hund. Rumsren, går alltid på sin lilla låda.
Ca 1.5 år. Utebur Innebur Hö och lite sågspån. Vill gärna va me. Buren är öppen från morron till kväll men vår ena katt är mindre snäll så buren är stängd lite mer nu. Vill att hon ska få ett bra hem. Hemmet viktigare än priset!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket barnvänlig kaninunge säljes till hem som längtar efter troget sällskapsdjur. Nu finns endast en svart hane med liten vit fläck på nosen kvar i kullen som föddes den 15 oktober i år. Kaninen är av rasen dvärgvädur och uppvuxen i privathem och mycket van vid så väl barn som katt. Vi har haft honom i utebur, men med en successiv tillvänjning klarar han sig lika bra inomhus. Dvärgvädurar är lättskötta och tillgivna och passar utmärkt till nybörjaren, förutsatt att de hanteras på rätt sätt.
Kaninbur använd av urgullig kaninflicka ca 2 år. Buren är rengjord men jag har inte tagit bort urinfläckarna som säkrast går bort med Piss off eller ättikssprit. Mått: bredd 53, höjd 57 och längd 100 cm Utebur med hänglås som behöver knippas bort då nyckeln e borta. Mått: bredd 60, höjd 60 och längd 100 cm Transportbur lagom för katt eller kanin. All inredning man kan behöva till en kanin samt kloklippare, borstar, koppel osv Skicka sms så får du bilder på allt vid intresse. Gick inte att få in bild via telefon. Finns i Tokarp.