Quantcast
Till salu inom: ”

katt värnamo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har 3 kattungar som behöver nytt boende sociala trevliga katter. De är ca 3 månader gamla. på grund av allergi i familjen tvingas vi nu även att bli av med våra två älskade kelgrisar en mor och en dotter. Dom har blandning av norsk skogskatt mycket trevliga och fina katter. Vi tar 100 kr ring gärna då vi inte kollar mailen lika ofta.Ändast seriösa katt älskare vi vill gärna att dom får ett bra hem.
Testudo horsfieldii Nu har vi två pigga honor till salu. Det finns mycket annat på vår reptilavdelning. Kom och fynda till bra priser på djur och tillbehör. Vi har över 40 st terrarier med både det vanliga och ovanliga. Vad sägs om majsormar för endast 395:-! Värnamoo Zoo är en välsorterad zoobutik med allt ditt djur behöver i tillbehörsväg. Vi har stor sortering på fisk, gnagare, kaniner och reptiler. Givetvis har vi allt till hund och katt också! Inget skickas, kan endast köpas i fysisk butik.
Hej. tänkte se om man kunde få något för min pärla som har fungerat felfritt tills kam-remmen gick av. p.g.a. att nyligen flyttat till göteborg och inte har någon plats för att reparera motorn själv. så blir jag tvungen å sälja den. fronten har/är omgjord för extra belysning men jag har försökt fixa till en hel front igen. cabben är i bra skick. Nya däck fram. ingen rost (endast sommar körd). 2009 satte jag dit ett 2,5tum avgassystem från katt. avställd och obesiktigad, pga. stått still sedan juni 2010.
Persier och norskskogskatt 3 killar som är uppvuxna i hemmiljö avmaskade och rumsrena Pontus svart med vita tecken Piccaso svart med vita tecken liknar en Persier i ansiktet men har ingen platt nos Och så har vi våran mirakel kille som är otroligt söt svart med mycket vit färg Han är Svanslös Alla katterna har en sammetslen päls ingen är långhårig Jag vill att dom kommer till ett livslångt hem hos en katt älskare Hör av er för mer inf Svara endast på mobil Ej mejl Välkommen att ringa 0738339198 / Katherine
Säljer nu vårt vackra linne/vitrin skåp, skåpet är i teak och från 50-60 talet. Det har gott om förvaring som syns på bilden (innehållet i skåpet ingår ej). Finns några små repor på mitten dörren, då vår katt tycker om att sova på skåpet och repar då hon hoppar upp. Annars är skåpet i fint skick, men vi har inte plats för det längre. Djup: 47 cm Höjd: 115 cm Längd: 157 cm Prutat och klart! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.