Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet med renoveringsbehov säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ettan 22 kvm, hyra 1200 kr I fyravåningshus, på bottenvåningen, nära Musikhögskolan, finns denna charmiga ettan med pentry. Mobilia, ÖB och flera stora affärer ligger bara en stenkast därifrån. Bra bussförbindelse. Nära Hylliestation och Svågetorp. Perfekt som övernattningslägenhet eller studentlägenhet. Viss renoveringsbehov. Vid 85 % belåning blir det en månadskostnad på ca 2200 kr netto inkl månadsavgift. Visning bokas via mail, har svårt att svara dagtid.
Jag söker ett förstahandskontrakt på en hyresrätt i Stockholms innerstad eller i någon närförort. Det enda riktiga kravet jag har är att lägenheten ej ligger på nedre botten. Jag är 31 år gammal och har god ekonomi. Renoveringsbehov är ej ett hinder. Jag har inte en lägenhet att byta med, och är ej intresserad av att skenskriva mig någonstans. Hyresvärdens godkännande är ett måste. Balkong och närhet till tunnelbana är ett plus. Alla förslag beaktas.
SÖKES: Allt är av intresse, bara det går att bo permanent! Även mindre renoveringsbehov är inget hinder. Gärna möjlighet att ha häst. FINNES: 36-årig tjej med gammal skötsam utekatt, fast anställning sedan 4 år tillbaka inom bevakningsbranshen och innehar månadslön. Ska sälja min lägenhet och vill inte bo kvar inne i stan, längtar ut på landet! Även utanför Eskilstuna är av intresse! Alla svar beaktas! Mvh... Sandra
Spännande möjlighet för dig med verksamhetslust och idéer! Möbelaffär från 30-talet, ovanpå lägenhet med 5 sovrum, kök, dusch och wc. Kall källare som ej nyttjats. Renoveringsbehov. Restaurang med 40 sittplatser, utrustad till 70 procent och godkänd, uteservering med minst 80 platser. Var i drift 2010. 6 kompletta uthyrningsstugor ingår, men står ännu på annan plats. Förrådsbyggnad. Havsutsikt västerut med solnedgångar. Stor strandtomt på nästan 10.000 kvm. Affärshus 180 kvm. Restaurang 120 kvm, varav 60 kvm matsal (ca 400 kvm byggnadsyta). Uteservering 42 kvm. Förrådsbyggnad 44 kvm. Tomtyta 9.400 kvm. Kommunalt vatten, avlopp och el.
Hej! Vi är ett skötsamt och lugnt par i 25års åldern med bra och stabil ekonomi som söker en lägenhet eller mindre hus på Värmdö eller i Nacka. Anton jobbar som arbetsledare inom byggbranschen och Cecilia som säljare. Vi är rök och djurfria, lugna och pålitliga som alltid betalar våra räkningar i tid. Deposition eller förskottshyra är inget hinder ej heller mindre renoveringsbehov. Önskar hyra för längre tid. Ni kommer inte ångra er om ni hyr ut till oss! Hör er så berättar vi mer om oss själva!