Allt till salu inom "leksaks moped"

Sortering:
minigarage
Tingsryd
4 dagar

minigarage

25 000 kr
Blocket.se
Lego friends
Falun
26 dagar

Lego friends Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Stort Barbiepaket säljes!
Vellinge
2 månader

Stort Barbiepaket säljes!

300 kr
Blocket.se
Bojan och traktorn
Butik

Bojan och traktorn

80 kr
NYTT Book Outlet
Glimma. Vulkanen
Butik

Glimma. Vulkanen

335 kr
NYTT Book Outlet

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Kävlinge

Benelli 491 Leksak 03/ Dirtbike 10

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska nu bli av med mina leksaker 1400mil något De är en Benelli 491 väldigt rolig att köra den är en klassad som en 30 moped dvs utan något registreringsbevis 50cc trimmad som gör runt 80-90km/h väldig rolig leksaksäljes i befintligt skick lite repig helt perfekt startar på första kicken batteriet lite svagt men elstart funkarbehövs en pakning som tätar avgasröret kostar runt 30kr ny Pris:Bud ------------------------------------ DirtBike funkar felfritt mycket rolig leksak köpte den 2010 helt ny bytad motor 4takts olja vid gämna mellarrum Säljes i befintligt skick Pris Bud OBS!!Kan även säljas i paketPRIS
6 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Stockholm

EU-moped utan papper, stöldskadad

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Stöldskadad EU-moped i befintligt skick. 2-taktare med variator. Då den användes regelbundet gick den i 53km/h uppför som nerför. Efter stöldförsök blev den stående. Styrlåset är knäckt, kåpor och lysen skadade och spräckta, lås uppbrutna, osv. Tjurig att få igång och går ojämnt. Säljes i befintligt skick och som leksak. Papper saknas då den är intagen i landet som leksak. Perfekt till sommarstugan! leksak depåmoppe depåmoped
1 500 kr
Blocket.se

Kinrod XT125 Comfort -11

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En dammsamlare i garaget ska bort. Scooter på 125 cc, 4-taktare. Körd endast 21 km dvs den är som ny. Det tråkiga är att den saknar erfoderliga papper för registreringsbesiktning, (obs är ärligt köpt med chassinummer.) Ändå en kul leksak som lätt kan tas för en moped. ;-) Kom med bud, högsta bud lördag den 17/11 får den. :-)
0 kr
Blocket.se
Sedan  ·  Robertsfors

Audi V8 Quattro -91

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nybesiktad u.a. 130308 och skattad till maj 2013. Mycket påkostad! Bl.a. nyrenoverade toppar och kamremsbyte gjort. Välservad. Har bytt lambda, katalysatorer, hallgivare, olja, filter, stift m.m. Nytt 3" avgassystem och nytt batteri. Nya högtalare och gummimattor osv. osv. Svart skinnklädsel Dubbfria däck på alufälgar C-lås Färddator och klimatanläggning Taklucka Mok-uttag CD-spelare OBS! INTE intresserad av byten till skotrar, mopeder eller andra leksaker! ENDAST körklara bilar i gott skick! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
12 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Strängnäs

Menila 150cc Automat,backväxel el-start NY -12

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Fick den här för ett jobb jag gjorde och har ingen användning för den här leksaken. Den är Ny och endast provkörd för att se att allt funkar. Det är en 4 taktare så man slipper hålla på olje blandning Det är en 150cc Automat med backväxel. Rolig Lättkörd maskin. Bara sätta i nyckeln och köra. Det som kan ev behövas är ett nytt batteri eftersom det har stått i ett hörn ett tag. Tar gärna byte inom fordon/Leksak.Maila vad du har.Obs inga mopeder.
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj