Quantcast
Till salu inom: ”

leksaks moped säljes

Leksaker

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksaker

Trelleborg
Leksaker

Trelleborg
Leksaker

Trelleborg
Leksaker

Falun

Tidigare annonser till salu

Ska nu bli av med mina leksaker 1400mil något De är en Benelli 491 väldigt rolig att köra den är en klassad som en 30 moped dvs utan något registreringsbevis 50cc trimmad som gör runt 80-90km/h väldig rolig leksaksäljes i befintligt skick lite repig helt perfekt startar på första kicken batteriet lite svagt men elstart funkarbehövs en pakning som tätar avgasröret kostar runt 30kr ny Pris:Bud ------------------------------------ DirtBike funkar felfritt mycket rolig leksak köpte den 2010 helt ny bytad motor 4takts olja vid gämna mellarrum Säljes i befintligt skick Pris Bud OBS!!Kan även säljas i paketPRIS
Stöldskadad EU-moped i befintligt skick. 2-taktare med variator. Då den användes regelbundet gick den i 53km/h uppför som nerför. Efter stöldförsök blev den stående. Styrlåset är knäckt, kåpor och lysen skadade och spräckta, lås uppbrutna, osv. Tjurig att få igång och går ojämnt. Säljes i befintligt skick och som leksak. Papper saknas då den är intagen i landet som leksak. Perfekt till sommarstugan! leksak depåmoppe depåmoped
En dammsamlare i garaget ska bort. Scooter på 125 cc, 4-taktare. Körd endast 21 km dvs den är som ny. Det tråkiga är att den saknar erfoderliga papper för registreringsbesiktning, (obs är ärligt köpt med chassinummer.) Ändå en kul leksak som lätt kan tas för en moped. ;-) Kom med bud, högsta bud lördag den 17/11 får den. :-)
Nybesiktad u.a. 130308 och skattad till maj 2013. Mycket påkostad! Bl.a. nyrenoverade toppar och kamremsbyte gjort. Välservad. Har bytt lambda, katalysatorer, hallgivare, olja, filter, stift m.m. Nytt 3" avgassystem och nytt batteri. Nya högtalare och gummimattor osv. osv. Svart skinnklädsel Dubbfria däck på alufälgar C-lås Färddator och klimatanläggning Taklucka Mok-uttag CD-spelare OBS! INTE intresserad av byten till skotrar, mopeder eller andra leksaker! ENDAST körklara bilar i gott skick! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fick den här för ett jobb jag gjorde och har ingen användning för den här leksaken. Den är Ny och endast provkörd för att se att allt funkar. Det är en 4 taktare så man slipper hålla på olje blandning Det är en 150cc Automat med backväxel. Rolig Lättkörd maskin. Bara sätta i nyckeln och köra. Det som kan ev behövas är ett nytt batteri eftersom det har stått i ett hörn ett tag. Tar gärna byte inom fordon/Leksak.Maila vad du har.Obs inga mopeder.