Quantcast
Till salu inom: ”

miyata cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En äldre "kulthoj" i perfekt skick. Det är en mountainbike men det sitter fn släta asfaltsdäck 26x1,3" på den. Perfekt som pendlarcykel eller stadscykel. Bakväxeln är en Shimano Deore DX. Aluminiumram med stel framgaffel. Längd på sadelrör är 47 cm, övre ramröret 56cm och nedre ramröret 62 cm. Lämplig längd upp till 165-170 cm. Röd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
- Mycket fint skick - Passar någon runt 180cm - Tunn fin aluminiumram, mkt lätt - Shimano XTR (Bromsar, bromshandtag, bromsklotsar, nav, bakväxel, vevparti) - Rock Shox INDY XC - Nypris en bit över 15000kr - Spd pedaler sitter på, vanliga med klips kan följa med om önskas - Cateye cykeldator - Tillfälle för den som vill ha de absolut bästa komponenterna, för några år sedan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Miyata Mountainbike Ser lite sliten ut, men har haft genomgång av bromsar och växlar och de funkar perfekt. Deore LX-växelsystem. Delar av ramen ser ut att vara gjord i fiberglas, mycket coolt :-) 700kr B-one Tric Cruiser Specialimporterad från B-One. Kostade 8500kr när den köptes för ca 5 år sedan. 7-växlad. Shimano Nexus 1500kr Specialpris för båda kan diskuteras på plats
En vintage kvalitetscykel tillverkad i Japan i mitten av 80-talet. Allting på cykeln är original. Den är lite använd och har alltid förvarats inomhus. Cykeln är, som man ser på bilderna, i mycket fint skick. Man kan lätt plocka bort skärmar och pakethållare och få en fin tränigsracer. Ramen är hög 58-60 cm och lätt, tillverkad i krom-molybden. Cykeln har 12 växlar och stora hjul på 28 tum. Original lås med en nyckel. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min gamla trotjänare. Ramen är i aluminium med muffade fogar, passar mig som är 190 cm/l. Shimano Deore DX växlar både fram och bak, 21 växlar. Shimano bromsar. Allt som sitter på är orginal. Med cykeln följer även ett SSF godkänt bygellås värt c:a 300 kr. Alla kvitton och papper finns kvar. På fälgarna sitter tjocka "slicks" för stadskörning med gott om mönsterdjup kvar. Sänker priset då sadel är lite skadad.