Quantcast
Till salu inom: ”

moped göteborg säljes

Zündapp

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Skall nu sälja min trogna moped med en tår i ögat då jag håller på och tar körkort. Jag köpte den ny så jag är enda ägaren. Har alltid gått som en klocka! Kommer jag någon gång i framtiden köpa en moped, så kommer det bli en sån här. Kvalitén blir man verkligen bortskämd med. Välservad och välskött. Alla papper finns givetvis. Tveka inte att ringa. Finns att hämta ca 4 mil norr om Göteborg. Mvh Simon
Säljer nu min pärla pga bilköp. Mopeden har rullat ca 600 mil och service är gjord ca var 100 mil. Mopeden har några små skönhetsfläckar men inget iögonfallande. Den är original, startar alltid direkt på elstarten och går fint i både växellåda och motor. svarar inte på mail så ring eller smsa 0734259453 Och till sist jag vill inte byta mot något annat än svensk valuta!!!
Hej. Min svarta Peugeot viva city skall nu bort pga flytt . Det är en -05a som endast gått 600 mil. Renovera den förra året och har kvitto för bytade saker runt 8k. Enda återstående är rost på avgassystemet, "nytt kostar ca 600" Efter revnoveringen har den stått i ett garage oanvänd. Hjälm ingår i priset ! Maila mig så ger jag telenummer. Hörs!
Övrigt Hopper Leo Räntefri avbetalning Årsmodell: 2010 Mätarställning: 0 mil Färg: Svart och Röd Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Nyhet! Nu har vi Hopper LEO i butik. Stor EU-moped. 2-taks motor för bästa prestanda. .***Hos oss på Atvhuset finner du Göteborgs största utbud av mopeder. Vi har 20 olika modeller i butik. Vi erbjuder AM-körkort och förarbevisutbildning, lås, hjälmar, service, räntefriavbetalning, fri lånesläp, hemtransport. Har du inte möjlighet att besöka oss? Vi skickar mopeden med DHL för 745kr till hela Sverige. Besök oss på Ågatan 20A i Mölndal(längs med E6:an i Mölndal) eller på www.atvhuset.se Tel:031-773 99 10.** *
hej ja har en skaplig hoj till salu synd att ja inte kan visa bild på den sitter trim på den f,n 80 kubik den går som ett skållattroll men original cylinder + packningar å kolv finns med ljus å tuta fungerar lättstartad går igång på 1;a kicken precis som de ska vara vanlig moppe ingen eu bara tuta å köra 4vxl som går lätt in fin att titta på å go att köra välkommen att pROVA den pris 4500kr ring eller mejla.