Quantcast
Till salu inom: ”

norrtälje hundar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Mycket fin renrasig jack russel hane på 3år. En mycket trevlig hund som kräver en del uppmärksamhet och tid. Han är skygg mot nya människor men blir aldrig agressiv. Han kan ett flertal tricks och är klicker tränad, kan gå lös i skogen och kommer med hjälp av visellpipa. Hunden är SKK - registrerad och har pass. Skulle passa det aktiva paret eller familj med äldre barn. Säljes endast p.g.a. ändrade arbtesförhållanden och fungerar ej i stallet. Ring för mer info! SVARAR EJ PÅ MAIL.
Nu är det körförbud på bilen! Den stannade dessutom och vill inte starta. Kanske bensinpumpen, enl förstå-sig-påare. Besiktningsprotokollet säger följande: ABS-indikering, varnar för fel i systemet (kan vara säkringen) Antennfäste på tak (får inte sitta där det sitter) Parkeringsbroms otillräcklig Skyltlykta ur funktion Positionslykta fram båda sidor Vindrutetorkare Signal ur funktion (säkringen) Uttag för motorvärmare, vilket använts under vintern och för kupévärmare. OBS! Det har varit hundar i bilen. Finns annonsen kvar, finns bilen kvar.
Volvo 850, besiktigad i maj. Går bra men bilen är lite småbucklig här och var och är ganska så solblekt. Generellt förskonad från rost, undantaget vänster skärmkant bak som verkar ha varit krocklagad någon gång. Två av sommardäcken är närmast nya, två behöver bytas, men rullar nog ett par hundra mil till om man inte är för kräsen. Spricka i framrutan utan betydelse för besiktning. Ingen påtaglig hund eller röklukt i bilen och klädseln ser fräsch ut. Det finns dragkrok och CD-spelare. En omgång vinterdäck som är gamla men som ser OK ut medföljer. Endast telefokontakt.
Blandrastiken Fina, 6 år, har kommit lös och sprungit bort i Norrtälje centrum torsdag 14 juli. Fina är medelstor, vit med gråaktigt huvud, vit nos och en stor grå fläck på sidan. Hon har setts i området Vigelsjö under fredagen och kan ev. vara på väg norrut. Fina var hos semestervakt och känner inte till trakterna. Hon är därför rädd och håller sig förmodligen undan. Mycket snäll och matglad så kan ev. lockas fram med hundgodis. Ser ni henne ring Pia 070-4380676 eller polisen 114 14 Tacksam för ALLA upplysningar!
Två st underbara Russell valpar. Hannen mjuk och goo liten kille, sitter gärna i knät och gosar hur länge som helst men älskar även att busa med sina hundkompisar. Tiken, fart och fläk,busig har inte lika mycket tid för knäsittning det finns så mycket att upptäcka,även hon en goo vovve. Dom är leverans klara 10 veckor och söker sina alldelens egna familjer. Ring om ni behöver höra mer 070-4911408 Stamtavla i JRTC Chippade Vet besiktade Avmaskade 3 ggr Fått sin första spruta Anmäls till jordbruks