Till salu inom

"omplacering malteser säljes"

Munkfors
Idag

Malteser

18 000 kr
Blocket.se
Idag

Brittisk korthår

4 500 kr
Blocket.se
Ludvika
Idag

Dogo argentino tik omplacering

12 000 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Katter- omplacering

Blocket.se
Helsingborg
2 dagar

Malteser valpar

15 500 kr
Blocket.se
Åstorp
Idag

Bichon Malteser

17 000 kr
Blocket.se
Lerum
Idag

Omplacering av Ragdoll

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Maltese

121 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

Chiuaua/malteser hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Laban är en helmysig liten kille på 1 år (född 1 nov 2010). Blandras chiuaua/malteser, reggad, chippad och vaccinerad. Det är mycket tråkigt och jobbigt att nu behöva se sig om efter en lämplig omplacering till honom men då vi nyss fått barn verkar detta vara det enda rätta. Laban älskar att ligga i knät på matte och husse, gosa och kela och har hela tiden varit i centrum. Nu när han inte längre är ensam om att vara detta märker vi på honom att han inte söker sig till oss lika mycket och det tär på oss. Vi är INTE ute efter att bara placera om honom till första bästa utan letar efter ett kärleksfullt hem som kan ge honom all den uppmärksamhet och kärlek som han förtjänar. Vid intresse ring eller maila Thorbjörn 0733-314468, 0304-271165
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Huddinge

Akut omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Maltesern Max som är 8 år behöver ett nytt kärleksfullt hem. Han är ensam alldeles för långa dagar och får inte gå ut som han ska. Han får kissa på tidningspapper i badrummet och bajsa gör han bara ute och det kan ta många timmar innan han får gå ut. Det är väldigt synd om denna fina hund. Max behöver komma till en hundvan person eller par, ej småbarnsfamilj. Han har inte fått all den fostran som hundar behöver. Han är en rädd hund. Hunden finns inte hos mig, men det är mig man kontaktar om man känner att det är intressant.
1 000 kr
Blocket.se
Djur  ·  Stockholm

Malteser omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Eftersom vår dobermann Charles har blivit större (7 månader), önskar vi en ny hund som sällskap, för omplacering hos en hund erfaren familj. Vi har lång erfarenhet av omplacerade hundar d.v.s. är hunden frisk kommer den att stanna hos oss. Vi är hund
0 kr
Annonsera.se
Övrigt  ·  Stockholm

Lhasa/Maltes valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Mellan Jul o Nyår är valparna färdiga för sina nya hem!!! 75% Malteser och 25% Lhasa Apso.Mamma är Lhasa Apso/Malteser och pappa är renrasig Malteser! 2 helvita hanar och 1 svart/vit/brun hane.Ska ev behålla tiken som är svart/vit! Detta är ett vinnande koncept då både Lhasa Apso o Malteser är populära robusta hundar! Dom är mest Malteser o får därför mer egenskaper åt den rasen. Jag har alltid satt ut annons på valpar tidigt så DU/NI ska ha en chans att se er lilla nya familje medlem växa upp här o lära känna varandra innan den flyttar.Alla valpköpare har uppskattat detta o kommit varje söndag o träffat sin lilla valp! Vi brukar oxå ha valpträffar.Har haft sammanlagt 8 kullar i olika raser o jag har fortf kontakt med alla.Jag erbjuder som hundinstruktör uppfostran/dressyr o hjälp m din valp o lär dig hur du tar hand om valpen på bästa sätt.Detta gör jag GRATIS för mina valpar! Du kan alltså känna dig trygg när ni går härifrån för ni har support så länge ni behöver! Inga småbarns familjer,ungdomar till mina valpar! Detta ska vara ett VÄL igenom tänkt beslut o valpen ska inte omplaceras för att man tröttnat eller byter jobb mm mm.Ni ska gå inför att hunden lever i ca 15 år med er! Jag är väldigt noga med var valparna hamnar o har sagt nej till valpköpare som inte passar.Därför har jag bara haft en enda omplacerings valp av 8 kullar oxå. När valpen kommer hem till dig är den: *Vaccinerad,Chippad *Hälso undersökt *Reg.Jordbruksverket *Avmaskad flera gånger! Ni får med er en pärm m skötsel råd,bilder på valparna,föräldrarna,fakta om mig,mina egna Hund recept som är hur enkla som helst,hjälp m Försäkring på valpen,samt matschema. Inga avbetalningar/foder avtal.Handpenning på 2000 kr erfodras (betalas INTE tillbaka vid ånger) Är detta intressant,hör av dig så bokar vi in en tid att träffas,så tar vi det därifrån! Kanske har du en ny liten familje medlem lagom till Nyår! Ett bra sätt att börja sitt nya år,eller hur? :-) Ps)Sista 2 bilderna är på mamma o pappa. Väl Mött!
9 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

3 st Maltes pojkar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Kan man få en bättre Julklapp än en liten lurvig Maltis valp?!? Nop! Lev.klara den 23 Dec,precis innan Tomten kommer!! 3 små underbara pojkar,maltes/Lhasa valpar!!!! Mamma Lhasa Apso/Maltes,pappa ren Maltes så vi är 75% Maltes. Det är 2 helvita,som pappa och 1 svart/vit m bruna tassar,som mamma!!!! Jättefina små tjockisar!!!! Vill du vara med från början och komma hälsa på valpen så är detta perfekt! Att se sin lilla växa upp,ta bilder osv.Ni får livs lång support av mig så länge ni behöver. Valpen är så klart: * Vet.besiktigad * Vacc * Avmaskad 3 gr * Undersökt av veterinär. * Reg.Jordbruksverket. * Dolda fell försäkring till 3 års ålder. Ni får även med ett valp paket,dvs en pärm m veterinär besiktningspapper,vaccinations intyg,bilder på syskon/föräldrar,broschyrer fr veterinären,matschema för valpen,mina egna Hundrecept på pölsa,märgben,godis mm.Snabbt enkelt o framör allt billigt att göra.Har flera valpköpare som använder detta Recept,samt vänner.Hunden ÄLSKAR det! Ni får även hundmat för 1 vecka! Jag är väldigt noga m hemmet.Mina valpar ska inte hamna på Blocket för att man tröttnat,man ska VETA vad man ger sig in på när man blir m valp,för jobbigt,det BLIR det garanterat. En liten hund kan bli 15 år o väldigt fäst vid sin familj,det är inte lätt för dom m omplacering.Tänk på det! Ett livslångt hem är en självklarhet! Handpenning på 2000 kr erläggs.INGA avbetalningar eller foderavtal!!!!! Låter detta intressant så skriv ett kortfattat mail om er och vad ni kan erbjuda en liten valp,så hör jag av mig! sista bilden är på mamma!
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj