Quantcast
Till salu inom: ”

små valpar till salu västernorrland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är dessa 2 små killar färdiga att flytta till nya hem. En vit korthårig kille och en långhårig. Valparna är 100% Chihuahua och båda föräldrarna finns hos oss. Valparna har ej stamtavla.Dom är 8 veckor den 23 oktober och då leveransklara Vid leverans är dom Besiktade Avmaskade Vaccinerade Chipmärkta Dolda fel försäkrade. OBS! Jag svarar ej på mail utan har du ett seriöst intresse så ring.
Nu är dom besiktade, chippade och vaccinerad så helt klara för leverans! 2 Tikar kvar! 1. Two sides, har ett blått och ett brunt öga Bild 1, 2 och 3 2, Blue Eyes har 2 blå ögon och mest merle färgad, bild 4, 5 och 6 2 kavat, pigga och alerta tjejer. Chihuahua/ Papillon mestadels Chihuahua. 2 tjejer Säljs vetbes, chippad, vaccinerad, Avmaskade 2 ggr Får med ett startkit Handpeng på 2000 kr vid bokning Tikar 7500kr Bara 2 tikar kvar. RING för säkraste kontakt!
Vi har 5 valpar som är född 29 april och som är leveransklar 28 juni. Det är en kort hårig tik, en långhårig hane och en naken hane som finns kvar att tinga. Tingningsavgiften ligger på 1500kr och återfås ej vid ånger, resterande 6000kr betalas hämtning av valpen. Vi är inte intresserad av fodervärdar eller prutare, utan bara av fina varaktiga hem. Vill ni ha fler bilder eller har några frågor eller vill boka in ett besök med dom små, maila då mig. Mvh My