Quantcast
Till salu inom: ”

sokoke katt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Odd Molly Blus

Lund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Vi söker efter en kattvakt vid behov till våra tre katter. Vår äldre katt som har astma behöver medicinering varje morgon vilket enkelt kan blandas i blötmat. Våra två resterande katter som är i ettårsäldern och av rasen Sokoke & Russian Blue är båda väldigt livliga och uppskattar mycket lek och kärlek. Vid kortare vistelser hemifrån ser vi gärna att ni gör hembesök/övernattar hos oss. Vid längre vistelser hemifrån går det bra om katterna bor hos er om ni är barn och djurfria. Betalning sker enligt överenskommelse. Med Vänliga Hälsningar Ellicka & Joakim, Solna. Mer om våra katter kan ni läsa på vår hemsida www.mysticangel.se.
Nu har vi bara en tjej kvar efter vår sokokeflicka. Pappa är en svart/vit huskatt. Hon är nu 16 veckor och redo att flytta hemifrån. Hon är brunspotted och vit,på grupp biden ligger hon näst längst till vänster, mamma längst bak. Det är också hon på den enskilda bilden. De är veterinärbesiktigade, chippade och avmaskade.Då sokoke är lite speciell tycker jag att du ska googla på rasen, eftersom hon har mycket i sig från mamma.
Sigge är hankatt , bondkatt , svart. född maj 2011 , kastrerad id märkt , en riktig kelgris. My Honkatt född juni 2006 Bengal / Sokoke / bondkatt. Kastrerad id märkt. En mycket sällkapssjuk , med hög integritet. Båda är ute katter , så dom måste komma till ett hem där dom kan komma ut ! Båda är vana soffmysare , så det är ett villkor att dom kommer till hem som vill ha katt som sällskap !! Tyvärr måste vi hitta nya / nytt hem åt dom eftersom vi flyttat till lägenhet.
Nu tvingas vi sänka priset på denna underbara kattunge, ett gyllene tillfälle att köpa en rastypisk, jättefin Sokoke till ett riktigt bra pris. Vi har fått 5st underbara små Sokoker, 1 hane och 4 honor och nu har vi bara en hona kvar, Amaka, hon blev 12 veckor den 11/9 och är därmed leveransklar nu. Här har ni chansen att skaffa en väldigt ovanlig katt, det sägs att Sokoken är världens ovanligast kattras och hittades först i en liten skog i östra Kenya i slutet av 70-talet. Det är en sund och trevlig ras med härligt temperament och ett exotiskt utséende. De är korthåriga och saknar isolerande underpäls vilket gör att de hårar väldigt lite jämfört med andra katter. Det finns mycket information på nätet om Sokoken men hör gärna av er om ni har ytterligare frågor. Amaka levereras vaccinerade, avmaskad, chipp-märkt och med SVERAK stamtavla. Fler bilder kan mailas vid intresse.