Quantcast
Till salu inom: ”

viktväst till hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Norrköping
Böcker

Trelleborg
Chihuahua

Nyköping
Pussel

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har haft hund tidigare Welsch Springer Spaniel i14 år men han gick bort pga ålderdom. Saknar nu en hund som jag vill ha som bästa kompis och vän och kunna gå långa promenader med. Bor i ett litet radhus i Byske och har nära till skog. Jag vill att hunden ska tycka om katter, har 2 stycken. Jag jobbar halvtid och har gott om tid. Hör av Er om Ni vill ha en fodervärd till Eran hund.
jag är en 26 årig tjej med mycket god hundvana! jag söker nu en kompis med 4 ben. jag jobbar inom vården 75% och har god tid över till en hund, jag bor mycket nära till trevliga motionsspår och bor rymligt. hunden jag söker ska kunna vara ensam hemma små stunder fördel om de tränats viltspår eller perssonsök me den , då de är främst de jag kommer att träna samt drag, så rasen är en fördel om den är av lite större modell. jag går med på fodervärdsavtal om så önskas. har du hunden för mej snälla hör av dej. maila eller smsa lite om er hund så ringer jag upp om de låter intresant. jag åker inte några längre sträckor då jag inte har körkort. vi hörs
önskar bli fodervärd under sommaren eller eventuellt ett år ifall det fungerar. Är väldigt sugen på att skaffa hund igen, men vill kolla så hunden fungerar tillsammans med mig innan jag bestämmer mig för köp. Är mycket ute i naturen och lovar att hunden får mycket motion och kärlek. har haft hund inom familjen innan och det skulle vara kul att ha en egen hund. hunden bör vara kattvan och van vid människor. vill ha någon hund av de större raserna men det är inget måste. låter detta intressant så tveka inte att ringa. Ring helst så jag kollar mejlen väldigt sällan.
Vi är alltid i behov av hjälp som ställer upp som jourhem och tar hand om en hund tills vi hittat hem åt dom. Det funkar så att man får hem en hund och tränar den och ger den ett bra hem de kan handla om en vecka de kan handla om månader. Det kanske är så att ni fäster er vid hunden och vill behålla den? Skicka in anmälan du också Namn Adress Telefonnummer Personnummer Speciella krav / önskemål Hur din livssituation ser ut Ge hundarna en andra chans till ett bra liv. titta på hemsidan för mer info. www.hundakutencarlskrona.com OBS: 500 kr måste vara minimum enligt blockets regler. Det diskuteras beroende på fall. Ingen kostnad för att vara jourhem.
Har lite hundsaker jag behöver bli av med. Då jag bara har en hund kvar som det varken behövs eller passar på längre. * Matskålar med hög ställning. 400:- * Viktväst, bra mental träning för hundar som t.ex drar mycket. 350:- * 5m lång lina, kan användas till allt. 150:- * Turn Around sele, kopplar fram på bringan, När hunden drar så vänder den sig automatiskt mot dig, bra för hundar som drar mycket. 300:- 1000:- för allt. Och allt är i princip nytt och inte använt mer än 3-4 gånger, prutat och klart! (matskålarna är använda ett tag men är i nyskick) 0761837427