Till salu inom

"viktväst till hund säljes"

Lund
Idag

Söderhamn 3-sits

2 500 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Soffa modell Karlstad IKEA

400 kr
Blocket.se
Svalöv
Idag

Babyjogger city mini gt

1 000 kr
Blocket.se
Hörby
Idag

Saab 9-3 SportCombi 1.9 TiD...

25 000 kr
Blocket.se
Söderköping
Idag

Bord med stolar

900 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Chihuahua 8mån

13 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Dvärgpudel Bichon blandrasv...

35 000 kr
Blocket.se
Mönsterås
Idag

Stor STÅLBUR till hund/katt...

Blocket.se
Helsingborg
Idag

Sibirian Husky/Omplacering

14 000 kr
Blocket.se
Butik

Viktväst 15kg Svart

999 kr
NYTT Fyndiq.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Västerbottens län

Önskar bli fodervärd åt hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Har haft hund tidigare Welsch Springer Spaniel i14 år men han gick bort pga ålderdom. Saknar nu en hund som jag vill ha som bästa kompis och vän och kunna gå långa promenader med. Bor i ett litet radhus i Byske och har nära till skog. Jag vill att hunden ska tycka om katter, har 2 stycken. Jag jobbar halvtid och har gott om tid. Hör av Er om Ni vill ha en fodervärd till Eran hund.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerbottens län

Söker hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
jag är en 26 årig tjej med mycket god hundvana! jag söker nu en kompis med 4 ben. jag jobbar inom vården 75% och har god tid över till en hund, jag bor mycket nära till trevliga motionsspår och bor rymligt. hunden jag söker ska kunna vara ensam hemma små stunder fördel om de tränats viltspår eller perssonsök me den , då de är främst de jag kommer att träna samt drag, så rasen är en fördel om den är av lite större modell. jag går med på fodervärdsavtal om så önskas. har du hunden för mej snälla hör av dej. maila eller smsa lite om er hund så ringer jag upp om de låter intresant. jag åker inte några längre sträckor då jag inte har körkort. vi hörs
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Söker sommar/foder hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
önskar bli fodervärd under sommaren eller eventuellt ett år ifall det fungerar. Är väldigt sugen på att skaffa hund igen, men vill kolla så hunden fungerar tillsammans med mig innan jag bestämmer mig för köp. Är mycket ute i naturen och lovar att hunden får mycket motion och kärlek. har haft hund inom familjen innan och det skulle vara kul att ha en egen hund. hunden bör vara kattvan och van vid människor. vill ha någon hund av de större raserna men det är inget måste. låter detta intressant så tveka inte att ringa. Ring helst så jag kollar mejlen väldigt sällan.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlskrona

Vill du hjälpa hemlösa hundar ?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Vi är alltid i behov av hjälp som ställer upp som jourhem och tar hand om en hund tills vi hittat hem åt dom. Det funkar så att man får hem en hund och tränar den och ger den ett bra hem de kan handla om en vecka de kan handla om månader. Det kanske är så att ni fäster er vid hunden och vill behålla den? Skicka in anmälan du också Namn Adress Telefonnummer Personnummer Speciella krav / önskemål Hur din livssituation ser ut Ge hundarna en andra chans till ett bra liv. titta på hemsidan för mer info. www.hundakutencarlskrona.com OBS: 500 kr måste vara minimum enligt blockets regler. Det diskuteras beroende på fall. Ingen kostnad för att vara jourhem.
500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Örebro

Hundtillbehör Örebro

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har lite hundsaker jag behöver bli av med. Då jag bara har en hund kvar som det varken behövs eller passar på längre. * Matskålar med hög ställning. 400:- * Viktväst, bra mental träning för hundar som t.ex drar mycket. 350:- * 5m lång lina, kan användas till allt. 150:- * Turn Around sele, kopplar fram på bringan, När hunden drar så vänder den sig automatiskt mot dig, bra för hundar som drar mycket. 300:- 1000:- för allt. Och allt är i princip nytt och inte använt mer än 3-4 gånger, prutat och klart! (matskålarna är använda ett tag men är i nyskick) 0761837427
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj