Quantcast
Till salu inom: ”

vuxna pomeranian till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jeans mm

Norrköping
Cykel 26 tum

Göteborg
Tennis vuxen

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin vuxen renrasig pomeranian / dvärgspets tik född 2008-10-09 söker nytt hem. Hon har Stamtavla. En trevlig liten dam, som älskar både barn & vuxna. Pigg och social, väger ca 2kg, är patella undersökt u.a, 6+6 tångbett. Hon kommer att veterinärbesiktas innan leverans, intyget kommer inte att vara äldre än 7 dagar. Seriöst intresserade ringer för mer information. Mail utan namn & telefonnummer besvaras inte. Ingen avbetalning eller fodervärd.
P.g.a. sjukdom hos hennes nya trevliga matte så har hon inte flyttat än. Lägger därför ut en annons igen. Tikvalpen är en glad, trevlig och pigg liten tjej. Hon är besiktad och fullvaccinerad (nästa vacc. vid 1-års åldern), chipmärkt och avmaskad. Hon har ett pyttelitet navelbråck. Det påverkar inte hunden alls och har ingen betydelse varken nu eller när hon är vuxen. Mamman är en Pomeranian (dvärgspets)+yorkshire. Pappan är en renrasig Papillon. Båda föräldrarna är trevliga hundar som gillar allt och alla. Valpen blir 13 veckor den 6 okt. Jag kan även nås på tel. 0762-940481 Ingen fodervärd eller avbetalning önskas.
Nu är det strax dax att flytta för lilla gossen, han är född den 18/6-2012 så det betyder att han är 8 veckor och redo att flytta hemifrån Nu i slutet på vecka 32. Uppväxt i Barnfamiljmiljö tillsammans med andra hundar och katter samt barn i alla åldrar från 2 upp till vuxen ålder! Vid Leverans är han.. *Chippad *Vet. Besiktigad *Avmaskad Handpenning kan erläggas på 2000 kr Vid intresse ring, Oseriösa köpare Undanbedes!
Hej,ska nu sälja min miniatyr renrasig vit Pomeranian valp (Inge) pga tidsbrist hon är 10 veckor gammal, Säljes endast pga att jag ska börja studera och har inte tillräcklig tid och möjlighet för att ta hand om henne! hon är en fin hund som är gosig rumsren och tillgiven är van vid barn och andra hundar. Hon väger nu 5-6Hg och vuxna blir 1,4kg måste veta!!! Pris:9500kr Endast seriösa och ingen avbetalning!!