Quantcast
Till salu inom: ”

boxer blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är nu 8 veckor så nu vill vi flytta till egna nya hem! Vi är 3 boxerlika tikar! Valparna är väldigt tillgivna och älskar att kela, men också att busa. De är uppväxta i en familj med 4 barn. Detta är familjehundar, inte kamphundar!! De är 50% dogo argentino och 25% boxer! Föräldrarna är lugna och stabila hundar, som varit mycket lätta att lära! När de flyttar är de registrerade hos jordbruksverket, chippade, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade.
Hejsan! Vi är en barnfamilj som bor i Nässjö, just nu i lägenhet. Men vi väntar på att kunna flytta ut till barndomshem på landet till sommaren!! Vi är båda uppvuxna med hundar bla, dobermann, schäfer o golden. vi har tidigare haft en dalmatiner ihop.. som vi tyvärr fick ta bort pga sjukdom. Vi är ute efter en familjehund.. men även en hund som vi kan träna lydnad med m.m. Raser som är intressant: Amstaff Boxer Dobermann Dalmatiner Labrador Men kan även tänka oss nån blandras.. Max 4000:- Maila gärna lite om din hund.. så svarar vi om det låter intressant!!
Pga tidsbrist lämnar vi ut två tikar ev säljes. Ena tiken 2 år, ser ut som en Rodesian ridgeback.. ( blandras). stor o enormt snäll... lite väl glad i allt o alla. Uppvuxen med barn o andra hundar. ca 70cm hög. Den andra tiken, en boxer på snart 2 år, liten superglad o snäll. Uppvuxen med små o stora barn o andra hundar. ca 30 kg. endast till seriösa o snälla ansvarsfulla familjer. Båda ägar reg i JBV. Försäkrade, vacc o friska. Maila så ringer vi upp... Välkomna...=)
En tik och en hane boxer/amstaff bl. Alla papper i sin ordning och dom är jätte snälla och söta. Familje hundar som är uppväxta på gård med många andra djur. Kan enkla komandon som sitt ligg och kom. Valparna är nästan rumsrena. Snälla och trevliga hundar som är uppväxta med små barn. Vill du ha en bästa vän är detta hunden för dig! Vi är leveransklara och är nu 10 veckor Vill du veta mer om oss så tveka inte att höra av dig! Hem viktigare än pris!! Billigare vid snabb affär! Måste till nya hem innan nästa helg då jag reser bort. Sista bilden är på mamman! Inga valpar säljes under 8 veckor.
Nu måste vi tyvärr hitta ett nytt hem åt våran Gizmo, eftersom tiden inte räcker till då vi båda arbetar heltid och en bebis är på väg. Gizmo är en blandras mellan schäfer, rottweiler, golden retriver och boxer. Han blir 1år 28 maj. Han är kastrerad. Han är en väldigt glad och sprallig hund som behöver mycket motion och stimulans. Han älskar att vara med andra hundar och människor. Så vi vill att han kommer till ett hem där det finns tid för honom och han får den motion han behöver. Ring för mer info. MVH Camilla och Kim