Allt till salu inom "boxer blandras"

Sortering:
Söderhamn
Idag

Raskatt balinesblandning

2 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Unghöns

200 kr
Blocket.se
Laholm
Igår

Japansk Spets hane

15 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Värpande höns

250 kr
Blocket.se
Torsby
Igår

Blandras kattunge

4 500 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Kycklingar blandras

70 kr
Blocket.se
Svenljunga
Igår

Kattungar blandras maine co...

2 000 kr
Blocket.se
Norsjö
Igår

blandras valpar

5 000 kr
Blocket.se
Söderhamn
Igår

Kaninungar

500 kr
Blocket.se
Oskarshamn
Igår

Jakthund

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Eslöv

Urgoá blandras valpar vill flytta ut

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi är nu 8 veckor så nu vill vi flytta till egna nya hem! Vi är 3 boxerlika tikar! Valparna är väldigt tillgivna och älskar att kela, men också att busa. De är uppväxta i en familj med 4 barn. Detta är familjehundar, inte kamphundar!! De är 50% dogo argentino och 25% boxer! Föräldrarna är lugna och stabila hundar, som varit mycket lätta att lära! När de flyttar är de registrerade hos jordbruksverket, chippade, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade.
4 400 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Vi ger din hund ett livslångt hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Hejsan! Vi är en barnfamilj som bor i Nässjö, just nu i lägenhet. Men vi väntar på att kunna flytta ut till barndomshem på landet till sommaren!! Vi är båda uppvuxna med hundar bla, dobermann, schäfer o golden. vi har tidigare haft en dalmatiner ihop.. som vi tyvärr fick ta bort pga sjukdom. Vi är ute efter en familjehund.. men även en hund som vi kan träna lydnad med m.m. Raser som är intressant: Amstaff Boxer Dobermann Dalmatiner Labrador Men kan även tänka oss nån blandras.. Max 4000:- Maila gärna lite om din hund.. så svarar vi om det låter intressant!!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Trevliga foderhundar på FODER ung tikar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pga tidsbrist lämnar vi ut två tikar ev säljes. Ena tiken 2 år, ser ut som en Rodesian ridgeback.. ( blandras). stor o enormt snäll... lite väl glad i allt o alla. Uppvuxen med barn o andra hundar. ca 70cm hög. Den andra tiken, en boxer på snart 2 år, liten superglad o snäll. Uppvuxen med små o stora barn o andra hundar. ca 30 kg. endast till seriösa o snälla ansvarsfulla familjer. Båda ägar reg i JBV. Försäkrade, vacc o friska. Maila så ringer vi upp... Välkomna...=)
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vetlanda

Blandras Valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En tik och en hane boxer/amstaff bl. Alla papper i sin ordning och dom är jätte snälla och söta. Familje hundar som är uppväxta på gård med många andra djur. Kan enkla komandon som sitt ligg och kom. Valparna är nästan rumsrena. Snälla och trevliga hundar som är uppväxta med små barn. Vill du ha en bästa vän är detta hunden för dig! Vi är leveransklara och är nu 10 veckor Vill du veta mer om oss så tveka inte att höra av dig! Hem viktigare än pris!! Billigare vid snabb affär! Måste till nya hem innan nästa helg då jag reser bort. Sista bilden är på mamman! Inga valpar säljes under 8 veckor.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ludvika

Kastrerad hanhund söker nytt hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Nu måste vi tyvärr hitta ett nytt hem åt våran Gizmo, eftersom tiden inte räcker till då vi båda arbetar heltid och en bebis är på väg. Gizmo är en blandras mellan schäfer, rottweiler, golden retriver och boxer. Han blir 1år 28 maj. Han är kastrerad. Han är en väldigt glad och sprallig hund som behöver mycket motion och stimulans. Han älskar att vara med andra hundar och människor. Så vi vill att han kommer till ett hem där det finns tid för honom och han får den motion han behöver. Ring för mer info. MVH Camilla och Kim
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj