Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua omplacering säljes

Chihuahua

Nyköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chihuahua

Örebro

Tidigare annonser till salu

Är det någon som har en liten för omplacering eller inte fått sålt som tycker att hemmet är viktigare än pengarna så ring mig / oss . Vi kan garanter ett aktivt och kärlekdfullt hem där ensamtiden blir max ett par timmar . Vi har alltid haft hund så hundvana finns . Vi är två vuxna och fyra barn som bor i stort hus med stor fin inhängnad gräsmatta . Ring för mer info . :) Mvh Mia m fam
Nu finns det 2 st chihuahuor för omplacering. Det är Teddy som är en SKK reg kille på 1 år. Han är cremefärgad o långhårig. O så är det Hedda även hon är reg i SKK o 8-mån tik. Hon är trefärgad o långhårig. För intresse o mer info om Hedda kontakta Cathrine på High Five´s kennel 070-281 35 77 För intresse o mer info om Teddy kontakta Sussi på Diva´s svartvita kennel. 070-30 50 483. Priset är 7000 kr st för hundarna.
Hej! Har en chihuahua tik som är född i juli 2011. Hon är i behov av ett nytt hem då hon skulle trivas bäst med att vara ensam hund. OBS! Endast sällskap, ingen avelshund då hon har underbett. Jag är väldigt mån om vart hon hamnar så skriv ett mail och berätta hur hon skulle få det hos dig så hör jag av mig om det låter intressant och skickar då även bild på henne.
Måste omplacera våran lilla långhåriga Chihuahua som nu är 9 månader pga av våran 10 månaders flicka nu reagerar på pälsdjur. Han har stamtavla reg SKK Avmaskad chip-märkt Vaccinerad Besiktad Vid frågor är det bara att maila :) Maila gärna och berätta lite om dig själv så ringer jag upp dig. Glöm inte att lämna ditt Tel nummer. Endast seriösa svar tack
Måste omplacera mina två söta tikar pga personliga skäl och tidsbrist. Den ena är 1,5 år och den andra är 8 månader. Dom är vana vid barn och katter och är supermysiga båda två. Maila för mer information och bilder vid intresse. Pris för båda är 8000:- eller ena för 5000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.