Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Omplacering

Örnsköldsvik

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en chihuahua tik som är född i juli 2011. Hon är i behov av ett nytt hem då hon skulle trivas bäst med att vara ensam hund. OBS! Endast sällskap, ingen avelshund då hon har underbett. Jag är väldigt mån om vart hon hamnar så skriv ett mail och berätta hur hon skulle få det hos dig så hör jag av mig om det låter intressant och skickar då även bild på henne.
Måste omplacera våran lilla långhåriga Chihuahua som nu är 9 månader pga av våran 10 månaders flicka nu reagerar på pälsdjur. Han har stamtavla reg SKK Avmaskad chip-märkt Vaccinerad Besiktad Vid frågor är det bara att maila :) Maila gärna och berätta lite om dig själv så ringer jag upp dig. Glöm inte att lämna ditt Tel nummer. Endast seriösa svar tack
Måste omplacera mina två söta tikar pga personliga skäl och tidsbrist. Den ena är 1,5 år och den andra är 8 månader. Dom är vana vid barn och katter och är supermysiga båda två. Maila för mer information och bilder vid intresse. Pris för båda är 8000:- eller ena för 5000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.