Quantcast
Till salu inom: ”

cykel ramper säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Hej ska sälja min DMR cykel. Det är en street cykel med 24" Den har skiv bromsar fram och bak Köpte den förra hösten för 8500KR. säljes pga ska köpa moped. cykeln är perfekt att cykla i ramp och på parker. Den är i ny skick har bara använt den några gånger pga att vintern kom så fort ! Nytt på den Kedja Handtag Slangar Broms belägg Sadel stång Kan gå ner vid snabb affär.kan bytas mot moppe eller något kom med förslag ring eller smsa vid frågor Tel 0733-403771
säljer nu min cykel som aldrig blev använd som det var tänkt. jag har använt cykeln till ica fram å tillbaka ett par gånger, inte precis vad det va tänkt men jag hinner inte med att åka i ramp osv nu så då säljer jag den för att köpa en MTB. cykeln är i bra skick och fungerar felfritt. jag har tidigare haft en Marvill och Khe men denna va helt klart bekvämast å är en bra bmx för den som bara fritidsåker. cykeln är sen 2009. för information eller frågor så kontakta mig på 072 22 85 85 1 Mvh Emil
Kona Shred. - Produktionsår 2008. - 16 växlar. - Mountainbike/dirtjump cykel. - Dubbla skivbromsar. - Nya handtag. - Nya däck. - Mycket stryktålig. - Abus bygellås. - Nypris ca 8000. Det här är en robust cykel, klarar hårda tag i skogen, rampen eller var som helst. Bromsar + växlar fungerar som de ska. Helt nya handtag och däck, utan slitage. Abus lås med 2 nycklar kommer med.
Säljer min Kona Shred som jag köpte på sommaren 2008 i Kanada. Använd lite där och lite här i sverige. Jättebra och bekväm cykel Ställbar framgaffel Dubbla skivbromsar 16växlad Aluminium ram Själv klart finns det några skavanker men då vet man att den är använd. Och det är en ju en robust cykel, klarar hårda tag i skogen, rampen eller var som man väljer att åka. BVSA.
En kanon MacNeil BMX i toppskick. Cykeln är gjord för åkning i park, ramp och street och passar för både riktigt duktiga åkare och för nybörjaren. Cykelns lätta vikt strax under 10 kg gör den smidig och skön att hoppa och trixa med. Delarnas nypris ligger strax över 10.000kr och det har även bytts delar så den är i topptrim. Nås på mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.