Quantcast
Till salu inom: ”

cyklar till salu västmanland säljes

Cyklar

Västerås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vandrarhem som ligger naturskönt, nära sjön Åmänningen med världsarvet Engelsberg bruk och världens äldsta bevarade oljeraffinaderi för de historieintresserade. skulpturpark , arkitektur gallerier för de konstintresserade. Kanoter, cyklar , bär och svampmarker för de naturintresserade. Till vandrarhemmet finns en nybyggd stuga , charmig och med det nödvändigaste för comfort. Kylskåp, micro och vattenkokare. " "Utedass" bakom stugan med vattentillgång. 32 sängplater i 2-4 bäddsrum och stuga. Bastu Badkar Dusch El ingår Frys Husdjur tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Trädgård Tv Utedass Utegrill Uteplats med utemöbler WC Veranda
Pibacken Stugan ligger i Svartådalens naturområde med fina cykel, kanot och vandringsleder Cyklar,kanot och båt kan hyras.Utförlig karta fins Stugan i Söderläge har utsikt över betesmarker, skog och sjö . Veranda under tak,braskamin i vardagsrummet och sovsoffa.Dubbelsäng i sovrummet.kök med spis, mikro, kyl,frys ,m.m.Tvättrum. Gäststugan har sovrum för tre pers. bastu och dushrum. stor uteplats med fast grill, trädgårdsmöbler. Bastu Dusch El ingår Frys Husdjur tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Trädgård Utedass Utegrill Uteplats med utemöbler Veranda Öppen spis
Säljer härmed min Crescent MTB.Robust och stadig Mountain bike som passar lika bra i stan som ute på vyschan. Utrustad med handbroms, sadelstolpe, vevarmar, fälgar samt nav.Cykeln funkar bra och är välskött. Den har 21 växlar och en 24 tums aluminium ram med full fjädring (dvs två stötdämpare).Anledningen till att jag säljer den är förändrade familjeomständigheter.Finns att hämta i Västerås, kan postas oxå men det är något vi får komma överens om!MAILA MIG DITT NAMN OCH NUMMER SÅ RINGER JAG UPP DIG.
Då var det dags att bli av med denna cykel. Robust och stadig mountainbike som passar lika bra i stan som ute på vyschan. Utrustad med handbroms, sadelstolpe, vevarmar, fälgar samt nav. Cykeln funkar bra och är välskött, dock så behövs den oljas lite här o var. . Den har 21 växlar och en 24 tums stål ram med full fjädring (dvs två stötdämpare). Anledningen till att jag säljer den är förändrade familjeomständigheter. Finns att hämta i Västerås, kan postas oxå men det är något vi får komma överens om!
Säljer härmed min Crescent MTB. Robust och stadig Mountain bike som passar lika bra i stan som ute på vyschan. Utrustad med handbroms, sadelstolpe, vevarmar, fälgar samt nav. Cykeln funkar bra och är välskött. Den har 21 växlar och en 24 tums aluminium ram med full fjädring (dvs två stötdämpare). Anledningen till att jag säljer den är förändrade familjeomständigheter. Finns att hämta i Västerås, kan postas oxå men det är något vi får komma överens om! MAILA MIG DITT NAMN OCH NUMMER SÅ RINGER JAG UPP DIG.