Till salu inom

"hanhund till parning säljes"

Nacka
3 dagar

Vacker hanhund för avel / p...

Blocket.se
Norrköping
Igår

Hund till avel

Blocket.se
Enköping
Igår

Sphynx hane sökes för parning

1 500 kr
Blocket.se
Bräcke
Igår

Blandrashund

6 000 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Världens finaste Malteser h...

3 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Igår

Hundpassning

Blocket.se
Karlstad
Igår

Snäll erfaren Shih-Tzu hane...

3 000 kr
Blocket.se
Vetlanda
2 dagar

Tik för parning Cavalier Me...

3 500 kr
Blocket.se
Örebro
13 år

HANHUND till PARNING

Hyrahyra.se
Göteborg
Igår

Perser Hona söker nytt hem

8 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kalmar

Van hanhund till avel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej vi söker en handhund som är van vid parning, till våran chihuahua/dvärgpincher. Hon är 2.5 år och är en väldigt liten tös, på 1,8 kg. Krav på hanen: Max 2,5kg Långhårig el korthårig-spelar ingen roll! Mycket van vid parning då det är första gången för vår pärla! Omparning om det inte tar vid första gången! Pris enligt överenskommelse! OBS! hon börjar ta hanhund nu i dagarna, så detta måste ske ganska snabbt! Har ni en kille som stämmer in på detta, hör av er! :)
0 kr
Blocket.se

Chinese crested powder puff hane 2,5 år

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
En helt underbart snäll kineshane letar nu efter ett nytt hem. Väldigt kelig, älskar barn o andra djur (kan skälla till om han möter riktigt stöddiga hanhundar). Allergivänlig. Hårar inte o luktar inte. Självklart rumsren. Har gått valpkurser och sökutbildning. Kan en del konster ;). Nyligen patellakollad o ögonlyst med perfekt resultat. Pll carrier. Säljes till reducerat pris med bibållen avelsrätt då jag vill ta max tre parningar på honom till sommaren. Vi är dock väldigt noga med var vårat lilla hjärta hamnar så skriv ett mail o berätta om hur vår kille skulle få det hos er så hör vi av oss.
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Falköping

Chihuahua hane Avel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu finns Andy (ljusbackens Comfrey) ute för avel. Jag som uppfödare av hunden bor i Åre kommun,men hanhunden finnes i Falköping. Det e mig ni tar kontakt med ang parning av eran tik. Comfrey är partella fri U.a Färg blue/fawn Liten och nätt hane med bra psyke reg nr:SE 60684/2010 Lyckad parning 2000kr sen 1500kr per levande född valp. Eller 5000kr fast pris. MVH//Erika Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se

Kajsa söker Papillonhane för parning

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kajsa, Papillon/Yorkshire blir snart 3 år och vill få en kull valpar. Hon börjar löpa den 20-25 februari och tio dagar senare är det dags att träffa en hanhund. Vi söker en Papillon, eller en blandning med papillon. Kajsa är en mycket glad och social hund och har många hundkompisar av alla storlekar. Söker en likasinnad pappa som väger ca 4 kg. Vi vill gärna träffas i förväg för att se om hundarna gillar varandra.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj