Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Träffa den söta lilla kaninen Miffy och hennes vänner i den här fina 3D-animerade berättelsen full av pedagogiska aktiviteter och skoj. Miffy och hennes vänner får vara med om mycket, både i skolan och på fritiden och varje dag lär sig Miffy någonting nytt. Miffy och hennes vänner är välkända världen över och böckerna har sålt i över 85 miljoner exemplar. Miffy och hennes vänner har dessutom utnämnts till Bästa förskoleprogram och har blivit till ett begrepp och en TV-klassiker. Miffy visas världen över på över 25 språk, har vunnit en mängd priser, bland annat ?Föräldrarnas val 2004? i USA och älskas av både barn och vuxna!
Jättesöta kaninungar till salu. Blivande hoppkaniner? Föräldrarna är duktiga hoppkaniner som är avlade för att vara trevliga, snälla och duktiga på att hoppa. Givetvis passar de utmärkt som kelkaniner. Lejonkorsn. 2st lurviga, 1st korthårig. Dvärgkaniner vikt som vuxna 1,4-1,9kg. Födda 31/10 Pris: 150 kr/st. Alla kaninungar är efter vaccinerade honor. Alla kaniner vaccineras årligen mot Myxo & RVHD. Med ungarna följer övergångsfoder och informationshäfte. På vår hemsida hittar du mer information om oss och våra kaniner. Hemsida: www.hagalidskaniner.se Mob: 0763 483809
Hej Jag har 2 new zeeland red honor till salu. Den ena är new zeeland red x lejon kanin( bild 1 och 2). Den andra är new zeeland red x blandras( bild 3). Båda honorna ser ut som helt vanliga new zeeland red men den ena har lite man. Den honan som är kort hårig har haft en kull med ungar och allt gick bra. Ring innan kl 12 eller maila. Mvh Petra
Hejsan! Har en kanin hona som är 1år gammal nu i september månad! Hon är snäll och tillgiven, det går att lyfta upp henne och tycker mycket om att få vara ute och springa på golvet, men hon kan bita i sladdar! Jag skänker bort henne till en familj eller person som är djurvän, eftersom min dotter har tröttnat på henne och vi tycker det är synd att hon ska behöva stå själv nästan hela dagarna! Jag undrar om det finns någon som skulle vilja ta hand om henne, hör av er isåfall till mig! Kaninen finns i trelleborg!
två underbara o väldigt fina kanin hanar. älskar att bara i famnen o mysa. vana att vara både inne och ute. vana vid hundar. bild 1. född i februari detta året. bild 2. född i mars detta året. dom behöver nu nya hem då jag o min syster inte längre kan ge dom den tid dom förtjänar. tänkt pris är 150:-/st men går alltid o diskutera sålänge dom kommer till bra hem. ring: 0738188946 eller mejla.