Allt till salu inom "katter till salu halland"

Sortering:
Liten tikvalp
Laholm
Igår

Liten tikvalp Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Liten hanvalp
Laholm
Igår

Liten hanvalp Visa liknande

11 000 kr
Blocket.se
finaste katten
Varberg
2 dagar

finaste katten Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
labradoddle / shitzu
Varberg
4 dagar

labradoddle / shitzu

8 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 13

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Halmstad

2 söta katter söker nytt hem

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Pga ändrade familjeförhållande och allergi så måste vi nu försöka hitta nytt hem till våra underbara katter. Den långhåriga är hane och kastrerad, han är ca 2,5år. Den andra är hona och steriliserad, hon är ca 1,5 år. Dom är vana vid att vara både inne och ute, så det är viktigt att dom kommer få fortsätta att vara det. Båda två är väldigt keliga av sig. Önskar helst att dom kommer till samma hem, men förstår att det kanske inte kommer att gå, så känns det rätt så delar vi på dom. Kattsäng, klöspelare och allt medföljer. Har ni några frågor eller är intresserade så maila eller ring.
100 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hallands län

Liten hund söker nytt hem.

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
2 år gammal hane säljes. Chihuahua-blandning. Då jag inte riktigt har tiden pga av arbete söker jag en familj som kan ta väl hand om honom. Han går tyvärr inte ihop med andra hundar däremot katter går bra. Har ett dominansbeteende som jag inte lyckats plocka av honom, annars är han en mycket trevlig och glad hund. Han är helt rumsren, biter inte i saker och klarar av att vara ensam. Helst vill jag att han kommer till landet där han kan springa av sig sin energi. Är ni rätt familj/person så hör av er till mig!
3 500 kr
Dagensannonser.se
Soffor och fåtöljer  ·  Halmstad

Skinnsoffa MÅSTE BORT NU

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Jag säljer min 2 sits skinnsoffa som är inköpt på EM här i stan för 3 år sen. Det är lite slitage på armstöden från katter. De har inte klöst på soffan utan det har kommit ifrån när de har glidit på den efter att ha hoppat upp. Därav det låga priset. Jag måste bli av med den omedelbart då jag inte har plats till den eftersom att jag skall flytta till en 1:a. Priset går att diskutera om det blir en riktigt snabb affär !
800 kr
Blocket.se
Katt  ·  Varberg

" fina kattpojkar söker hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Turbo och Diesel har ingen husse eller matte att gosa med. Dom är hur goa och sociala som helst, ca 10 mån gamla. Rumsrena avmaskade ,vaccinerade, kastrerade och försäkrad i Agria men va hjälper det när dom inte har ett permanent hem. Stället där dom bor är en nödlösning och det börjar bli ohållbart för dessa underbara katter. Vem kan öppna upp sitt hem till dessa fina katt killar ..... OBS. dom behöver vara tillsammans. Ring 0760064663 Ellen Kollar inte mailen så ofta så ring helst Dom finns i Trollhättan fn. men skjuts kan ordnas.
200 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungsbacka

Golden/Flat tik, 10 månader

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Astrid är en god och glad unghund, golden,flat korsning, på 10 månader som behöver ett nytt kärleksfullt hem p.g.a tidsbrist. Hon är van vid andra hundar, katter, hästar, bilar, barn etc. Hon är: Vaccinerad Avmaskad Vet.besiktiad Försäkrad Registerad Bilvan =älskar att åka bil! Astid har med sig sina grejer så som foder, rostfria skålar, filt, leksaker, klosax, tandborste m.m Vill komma till ett hem med mer tid och intresse. 2500:- för allt då vi vill vara säkra på att hon får ett bra hem, säljer man henne för 500:- så kanske vem som helst tar henna bara för att... Ring Annika, 0702 429446
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj