Quantcast
Till salu inom: ”

minihundar blandras till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Valparna är 2 st killar Gizmo (till vänster) och Griffin (till höger). Båda föräldrarna är långhåriga och registrerade i JBV, bilder kan skickas. Mamman Tootiki är blandras med 50% pomeranian, hon väger 2,8kg. Pappan Nisse är renrasig chihuahua, mjuk och go till sättet och älskar alla människor, han väger 2,9kg. Båda föräldrarna bor hos oss. Valparna blir 8 veckor den 31 januari och den 9 februari ska vi till veterinären för besiktning, vaccinering och chippmärkning. Vid flytt får de med sig en liten väska med valpfoder som de är vana vid, en leksak och en snuttefilt med mammas doft samt släktledsbevis med bilder i fyra generationer bakåt. Valparna är mycket sociala, vana vid andra hundar, avmaskade och dolda-fel-försäkrade i tre år. Tingas mot handpenning som dras av från köpesumman sedan, men återbetalas ej vid ånger. Ej foder eller avbetalning. Mejla gärna och berätta om er, eller ring.
Nu har valparna fått sin andra spruta. Nästa vaccination vid 1 års ålder. 2 valpar kvar, en tik och en hane. Mamman till valparna är en blandis med chihuahua/petit brabancon och pappan en renrasig japanese chin (en ras som nästan aldrig skäller). Valparna är vana vid hantering som kloklippning, även vana vid andra hundar. De har även åkt bil några vändor utan problem. Valparna är redan mer än 8 veckor. Vid leverans är dem besiktade x2, vaccinerade x2 och chippmärkta. De kommer att väga som vuxna mellan 2,5-3,5 kilo. De får med sig sina intyg, köpekontrakt, trygghetsfilt med mammans doft, lite foder som de är vana vid och en liten leksak. Dem är regelbundet avmaskade och har en dolda-fel-försäkring till 3 års ålder. Kom gärna på besök och bekanta er med valparna och våra andra hundar.
1 liten supersöt och livlig "minihund" Tik säljas. födda 9/5 leveransklar vecka 27(10/7) besiktigad, registrerat, vaccinerat och avmaskat Inte till småbarnsfamilier! Handpenning 1000:- sista bilden är mamma och pappa (pälstussen är pappa)