Till salu inom

"minihundar blandras till salu säljes"

Simrishamn
Igår

Blandras valpar

14 000 kr
Blocket.se
Växjö
Igår

Underbara blandras kyckling...

50 kr
Blocket.se
Vadstena
Igår

Maine coon blandras

7 000 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Maine coon blandras kattungar

6 500 kr
Blocket.se
Timrå
Igår

Maine Coon (huskatt)

7 000 kr
Blocket.se
Borlänge
Igår

Leghorngrupp

1 000 kr
Blocket.se
Kungsör
Igår

Marsvinsungar hona och hane

500 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Kaniner säljes

300 kr
Blocket.se
Örkelljunga
Igår

Sötaste valpar

7 500 kr
Blocket.se
Strömstad
Igår

Klandras kycklingar

100 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Falun

Minihundar, blandras

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Valparna är 2 st killar Gizmo (till vänster) och Griffin (till höger). Båda föräldrarna är långhåriga och registrerade i JBV, bilder kan skickas. Mamman Tootiki är blandras med 50% pomeranian, hon väger 2,8kg. Pappan Nisse är renrasig chihuahua, mjuk och go till sättet och älskar alla människor, han väger 2,9kg. Båda föräldrarna bor hos oss. Valparna blir 8 veckor den 31 januari och den 9 februari ska vi till veterinären för besiktning, vaccinering och chippmärkning. Vid flytt får de med sig en liten väska med valpfoder som de är vana vid, en leksak och en snuttefilt med mammas doft samt släktledsbevis med bilder i fyra generationer bakåt. Valparna är mycket sociala, vana vid andra hundar, avmaskade och dolda-fel-försäkrade i tre år. Tingas mot handpenning som dras av från köpesumman sedan, men återbetalas ej vid ånger. Ej foder eller avbetalning. Mejla gärna och berätta om er, eller ring.
8 000 kr
Blocket.se

Minihundar Blandras

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu har valparna fått sin andra spruta. Nästa vaccination vid 1 års ålder. 2 valpar kvar, en tik och en hane. Mamman till valparna är en blandis med chihuahua/petit brabancon och pappan en renrasig japanese chin (en ras som nästan aldrig skäller). Valparna är vana vid hantering som kloklippning, även vana vid andra hundar. De har även åkt bil några vändor utan problem. Valparna är redan mer än 8 veckor. Vid leverans är dem besiktade x2, vaccinerade x2 och chippmärkta. De kommer att väga som vuxna mellan 2,5-3,5 kilo. De får med sig sina intyg, köpekontrakt, trygghetsfilt med mammans doft, lite foder som de är vana vid och en liten leksak. Dem är regelbundet avmaskade och har en dolda-fel-försäkring till 3 års ålder. Kom gärna på besök och bekanta er med valparna och våra andra hundar.
5 400 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lidköping

Blandras, Chihuahua/Schitzu

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
1 liten supersöt och livlig "minihund" Tik säljas. födda 9/5 leveransklar vecka 27(10/7) besiktigad, registrerat, vaccinerat och avmaskat Inte till småbarnsfamilier! Handpenning 1000:- sista bilden är mamma och pappa (pälstussen är pappa)
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj