Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering hund jönköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag har en amstaff tik på 10 mån som jag tyvärr inte kan ha kvar eftersom vi ska ha tillökning i familjen i sommar ,så vi tror inte vi kommer ha lika mycket tid för henne tyvärr. Hon är en väldigt snäll hund och hon är van vid barn. Människor är det bästa hon vet. Hon är alltid 100 % på allt. Hon går ihop med andra hundar vad vi har märkt. Hon har aldrig visat något som helst aggressivt beteende. En väldigt glad liten tjej som älskar att springa o busa. Hon behöver någon som har mycket tid för henne och kan ge henne stimulans och träna henne. Pris diskuteras vid kontakt. Då 500:- var det minsta belopp man var tvungen o skriva på blocket och det är främst fodervärd vi söker och det i omnejd till Jönköping. Det är enbart vid omplacering vi vill ha betalt för hunden. För mer info maila mig. Sänd även med information om dig för jag ger inte hunden till vem som helst.
Söker en liten hundkompis till min blandrastik. Min 15 åriga dotter som nu önskar sig en egen hund. Dock jag som vuxen som kmr ha huvudansvaret!! Hundens ålder spelar ingen roll, men helst en hane då min tik kan vara lite sur på andra tikar. Vissa tikar kan funka, andra inte. Är hemma på heltid, bor i lgh men har skogen inpå knuten. Pris kanske vi kan disk. Ev avbet om det går. Men ej över 3000 kr iaf. Maila, SMSa el ring. Mvh
Hej, vi har en agil och pik blandras tik på 5 år som vi söker till ett nytt hem. Omplaceringen ska ske på grund av tidsbrist. Vi besvara bara seriösa svar!
På grund av tillökning i familjen & tidsbrist måste vi tyvärr hitta ett nytt hem till vår hund. Hon är en renrasig papillon på 7år. Helt underbart snäll, lydig & lätt att hantera. Vi vill att hon ska få ett hem där hon får mycket kärlek. Ring för mer information. Men ring ej efter 20.00.
Du som söker en schäfer för tjänstehundsändamål, tävling, sällskap mm är välkommen att kontakta oss. Kontakta oss gärna även om Du önskar sälja din schäfer. Se NYA hemsidan för info; www.frodinghundtjanst.se Samtliga hundar är reg i SKK, Hd/Ed-röntgade och veterinärbesiktigade. Hundarna säljes enligt gällande regler för blocket.se. Dvs priset överstiger 500 kr och samtliga är registrerade enligt jordbruksverkets regler.