Till salu inom

"omplacering hund jönköping säljes"

Halmstad
Idag

hundkrage till salu

250 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

Pretty pegs

600 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

Serax vas

400 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

Stereo

500 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

Väska Michael Kors

350 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

Halsband och örhängen set

130 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

Tröja R Lauren

200 kr
Citiboard
Jönköping
Igår

Festklänning

200 kr
Citiboard

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Mullsjö

Fodervärd ev. omplacering amstaff tik 10 mån

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej. Jag har en amstaff tik på 10 mån som jag tyvärr inte kan ha kvar eftersom vi ska ha tillökning i familjen i sommar ,så vi tror inte vi kommer ha lika mycket tid för henne tyvärr. Hon är en väldigt snäll hund och hon är van vid barn. Människor är det bästa hon vet. Hon är alltid 100 % på allt. Hon går ihop med andra hundar vad vi har märkt. Hon har aldrig visat något som helst aggressivt beteende. En väldigt glad liten tjej som älskar att springa o busa. Hon behöver någon som har mycket tid för henne och kan ge henne stimulans och träna henne. Pris diskuteras vid kontakt. Då 500:- var det minsta belopp man var tvungen o skriva på blocket och det är främst fodervärd vi söker och det i omnejd till Jönköping. Det är enbart vid omplacering vi vill ha betalt för hunden. För mer info maila mig. Sänd även med information om dig för jag ger inte hunden till vem som helst.
500 kr
Blocket.se
 ·  Vetlanda

Finnes: Omplacering/ fodervärd till liten hun

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Söker en liten hundkompis till min blandrastik. Min 15 åriga dotter som nu önskar sig en egen hund. Dock jag som vuxen som kmr ha huvudansvaret!! Hundens ålder spelar ingen roll, men helst en hane då min tik kan vara lite sur på andra tikar. Vissa tikar kan funka, andra inte. Är hemma på heltid, bor i lgh men har skogen inpå knuten. Pris kanske vi kan disk. Ev avbet om det går. Men ej över 3000 kr iaf. Maila, SMSa el ring. Mvh
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nässjö

Omplacering av "Pärla"

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Hej, vi har en agil och pik blandras tik på 5 år som vi söker till ett nytt hem. Omplaceringen ska ske på grund av tidsbrist. Vi besvara bara seriösa svar!
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Underbar Papillontik för omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
På grund av tillökning i familjen & tidsbrist måste vi tyvärr hitta ett nytt hem till vår hund. Hon är en renrasig papillon på 7år. Helt underbart snäll, lydig & lätt att hantera. Vi vill att hon ska få ett hem där hon får mycket kärlek. Ring för mer information. Men ring ej efter 20.00.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Schäfer för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Du som söker en schäfer för tjänstehundsändamål, tävling, sällskap mm är välkommen att kontakta oss. Kontakta oss gärna även om Du önskar sälja din schäfer. Se NYA hemsidan för info; www.frodinghundtjanst.se Samtliga hundar är reg i SKK, Hd/Ed-röntgade och veterinärbesiktigade. Hundarna säljes enligt gällande regler för blocket.se. Dvs priset överstiger 500 kr och samtliga är registrerade enligt jordbruksverkets regler.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj