Till salu inom

"omplacering hundar dalarna säljes"

Falun
Idag

Lampa ikea

240 kr
Citiboard
Falun
Idag

Lampa vintage

300 kr
Citiboard
Ludvika
Idag

SÄLJES OPEL MANTA

65 000 kr
Citiboard
Avesta
17 dagar

Omplacering av hund

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Havets Hundar

199 kr
NYTT Ginza
Butik

Sofias Valpar

305 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Borlänge

Pinscherkille söker hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Pinscherhane som snart fyller tre år behöver ett nytt hem snarast. Han är mycket väluppfostrad, han går fint i koppel och kan vara lös. Kommer på inkallning och är inte särskilt vaktig. Söker ett hundvant hem utan barn. Går bra ihop med andra hundar men önskar helst vara ensamhund eller med yngre tik. Rätt hem är viktigare än priset, jag kommer vara noga med vart han hamnar. Ingen problemhund, men behöver en van ägare. Omplaceringen är ganska akut.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ludvika

Chihuahuavalp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker varaktiga, kärleksfulla hem åt dessa små. Renrasiga chihuahuavalpar med full stam (ej SKK) med friska, sunda och sociala föräldrar. De är leveransklara tidigast 2011-07-14 då de blir 8 veckor. De är avmaskade veterinärbesiktade vaccinerade chipmärkta doldafelförsäkrade och får med sig mat att börja trygghetsfilt utförlig skötselanvisning support från uppfödaren. Kan tingas för 2000kr som inte återbetalas om du ångrar dig. Ring så berättar vi mer. Obs!Vi har även en liten (1,8kg) blå pomeranian/chihuahuahane, 1,5år, för omplacering.
8 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vansbro

Omplacering av Amstaff-tik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pga. ändrade familjeförhållanden har vi nu bestämt oss för att vi får lov att omplacera våran fina Insi. Hon är en renrasig Amerikansk Staffordterrier. Född 2013-06-06. Glad och livlig. Väldigt matglad. Går bra ihop med barn, katter och andra hundar. Ser att hon kommer till en hundvan familj som kan ge henne den tiden hon behöver. Chippad, vaccinerad och besiktad. Detta är och blir ingen sk. kamphund!! Hör gärna av Er vid intresse.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Orsa

Amstaff omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu är de så här att min amstaff tik på 1 år och 2 månader behöver hitta ett nytt hem. Jag känner att jag inte kan ge henne den tid hon behöver längre och jag har inte ekonomin heller. Helst ett hem med en till hund eller iallafall någon som kan mycket om hundar. Hon är van vid både hundar katter och barn. Det känns lättare att ta resten på telefonen så ring om du är intresserad och seriös! EJ FÖR KAMP!
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Leksand

Nakenhund behöver ny familj (Omplacering)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Tyvärr måste vi omplacera våran hund, Siri. Pga olika omständigheter kan vi inte ha henne kvar och hoppas verkligen att någon kan tänka sig att ta hand om henne. Det är svårt att inte älska denna hund, därför är det så otroligt ledsamt att vi tvingas göra oss av med henne. Hon är väldigt naken men har lite Lhasa apso i sig. Siri blir 9 månader gammal den 2/3. Hon är en helt underbar hund som verkligen är lyhörd och lär sig snabbt nya saker. Hon skulle passa utmärkt till sök eller liknande och det vore kul om hon kunde få komma till någon som tycker att det är roligt att träna med hundar. Hon skulle bli jätte glad om hon fick komma till någon som redan har en hund hemma, och som tycker att det roligt att leka. Siri kan inte vara ensam hemma men med en kompis går det bra. Hon har ett litet navelbråck, dock ingenting som behöver opereras utan det är bara ett "skönhetsfel". Hon ska dock inte avlas på då det kan spricka vid en graviditet. Hon har också ett lätt våteksem som blossar upp ibland. Det har räckt med alsolsprit tvätt två ggr per dag under ett par dagars tid för att det ska gå ner igen. Tveka inte att höra av er om det känns som att ni är den familj som Siri skulle kunna trivas i.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj