Till salu inom

"teacup hund säljes"

Uppsala
6 år

Teacup poodles

ABC-Annons.se
Linköping
10 år

Chihuahua Teacup

9 000 kr
ABC-Annons.se
Järfälla
3 månader

VALP TEACUP ELLER POMARANIUM

11 111 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Jämtlands län

Hundväska, aldrig använd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer min hundväska i "teacup" storlek då jag fick den när jag fyllde år men aldrig använd eftersom min hund är för stor för att sitta i den. Den kostar 599:- + frakt ny och därför säljer jag den för 300:- när den aldrig används och är som ny. Den är för hundar som väger upp till 1,8 kilo och ni hittar mer information om den här där den beställdes ifrån: http://www.doggie.se/hund/resa-med-hund/hundvaskor/croc-trim-pet-carrier Väskan kan skickas om köparen står för frakten.
300 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsborg

Chihuahuablandning "teacup"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi har en underbar liten tikvalp kvar som var tingad men köparen fick dra sig ur pga sjukdom. Mycket charmig och söt liten tjej född 25e januari. 75%chihuahua 25%japanese chin. Hon är uppvuxen i hemmiljö med katter och andra hundar. Detta kommer att bli en mycket liten hund. Nu vid 10 veckors ålder väger hon bara 700 gr. Hon är liten men ändå en hund som inte ska bäras i en handväska. Hon är framåt och vill säkert leva ett aktivt liv när hon blir äldre. Om du är intresserad kan du väl skriva lite om vad du kan erbjuda lilla Irma.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Bromölla

Chihuahua teacup

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Vi är 3st goa små bebisar! 3 stycken hannar Mamma väger 1,2kg och är 3färgad och pappa väger ca 1kg och är cremefärgad. Vi kommer vara vacc och besiktiade och avmaskade och chipmärkta då vi ska lämna vår mamma, Vi är 8 veckor den 9/11 och vill ha egna familjer och flytta hem till vid mer info vänligen ring eller maila
8 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Emmaboda

Teacup chihuahua bröder med stamtavla i SKK

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Två jättefina hanvalpar, den ena av dem är en liten mini chihuahua, kommer nog att väga under 1 kg när han blir vuxen. Den anda är lite större jag tror att han kommer att väga runt 2 kg. Dem föddes den 30/9 och är leveransklara den 25/11. Vid leverans är dem: Chippade Vaccinerade Vet. besiktigade Reg. i SKK Doldafelförsäkrade i Sveland De få med sig en ryggsäck med valpfoder och annat smått och gott. Pris: minivalpen 12000kr hans bror 10000kr Mobilnr. 0707672385
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Solna

Underbar Teacup chihuahua

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej vi har en underbar liten teacup chihuahua som heter Leo som är 1,5 år som vi nu tyvärr måste göra oss av med honom pågrund av ändrade familjeomständigheter. Han är väldigt glad och sprallig och kommer överens med andra hundar och barn som vuxna. Vi ser helst att han kommer till någon som kommer att kunna ge honom mycket tid & kärlek. Leo är en renrasig chihuahua. Vi hoppas att just du hör av dig. Robert & Jenny Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj