Quantcast
Till salu inom: ”

turkos cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min gamla cykel, den är i helt okej skick lite repor från terräng turer bara. Cykeln är tänkt för lite mer terräng än trix därav de kraftiga däcken. Jag har inte ändrat något med delarna så det är bara original delar. Cykelns ram är ljusblå/turkos med ett svart styre och svarta pedaler vilket jag tycker gör den väldigt cool. Märket GT är ett väldigt fint märke och jag har tagit hand om cykeln den har alltid stått inomhus i ett garage. Anledningen till att jag säljer cykeln är att jag har skaffat moppe. Jag nås väldigt lätt via mail för jag har den med mig hela tiden. Ring inte på dagarna helst efter kl 6.
Säljer 1 st barncykelvagn (vagn till cykel för barn) från Wheels. Grå/turkos. Vagnen är gjord för att man skall kunna ha både ett och två barn fastspända korrekt. På bilden är fronten öppen för att man skall kunna få en glimt av insidan. Fronten består av två lager; ett inre insektsnät och ett yttre regnskydd. På bilden saknas en gul varningsflagga som sätts på sidan av vagnen och som sticker upp någon meter eller så högre än vagnen. Den ingår också. Finns att titta på i Vallda, Kungsbacka.
Har du någon gång velat ha en elegant damcykel med en unik färg som du slipper att förväxla med andra cyklar i cykelstället, och som dessutom går att matcha med ditt nagellack? Gun Nowak, grundare av FACE Stockholm, har tillsammans med Skeppshult designat sin drömcykel. Unikt på Face cyklarna är kulörerna som återfinns i deras nagellacksortiment och korgen med träbotten från legendariska Brooks. Cyklarna är dessutom utrustade med en handtillverkad lädersadel och läderhandtag från Brooks. Ordinarie pris 10000:-
Säljer två Cresent bikerz 20" då tvillingarna blivit stora. Roströd: 3 växlar Hand och fotbroms Pakethållare och korg Lite märken och någon rostfläck finnes. Korgen är lite krockad. 500:- Turkos: 3 växlar Hand och fotbroms Pakethållare och korg. Lås. Fint skick dock är bakreflexen trasig. 600:- Vid köp av bägge 1000kr Cyklarna passar ca 5-8 åringar Sms:a gärna
Säljer nu mina cyklar pga av platsbrist. 1. Vinröd damcykel - Crescent 1944 2. Grön herrcykel - Crescent 1944, garantibevis för cykeln finns kvar. Inköpt i Stockholm den 8 Juli 1944. Båda cyklarna i mycket fint skick! 2500:- styck 3. Turkos herrcykel - fint skick 1500:- 4. Blå herrcykel med cykelkorg - Crescent 1500:- Finns fler bilder att få via mejl.