Quantcast
Till salu inom: ”

vuxen kaniner till salu säljes

Miffy & Grunty
F
Kronobergs län

Tidigare annonser till salu

Munken & Kulan är 2 busiga men snälla killar som går i trean. Dessa skivor är vår största säljsuccé och många har berättat om hur en lång och tråkig bilresa förvandlats till ett rent nöje i sällskap med de fromma busfröna och deras upptåg. Varje CD med Munken & Kulan innehåller 2 berättelser på ca 20 min vardera och de är lika roliga för såväl vuxna som barn. Här finns ofta en bibelberättelse, och det roliga är när pojkarna omsätter det de lärt sig i sin egen vardag. Vi rekommenderar skivorna från 5 års ålder och uppåt.
Det finns fyra franskvädurs korsningar hemma som söker nytt hem. Två honor och två hanar. Då jag inte hade någon hane till min franska vädur använde jag mig av en dvärgvädur med man, vilket resulterade i ett gäng underbara franskvädurs korsningar med man! Dom är så fina! Jag gissar på att dom kommer landa runt 4 kg när dom blir vuxna. För bilder på alla www.lovasensgard.dinstudio.se Klicka in under "ungartillsalu" Mvh sophia
Dvärgkaninungar / Hermelin ID märkta med stamtavla, faktahäfte och startfoder 400 kr. Utan ID märkning och stamtavla 300 kr. Färg: vit blåögd & madagascar (rödbrun). Mycket tillgivna och barnvana. 1 kg som vuxen. Kan bo ute vintertid. Prisbelönade föräldrar. Klor klippes köpdag. Livslång support. Jag har gått Jordbruksverkets kurs för att få sälja kaniner. Är medlem i Sveriges Kaninavelsföreningars riksförbund. Välkommen med frågor! 073-695 12 77
Har två Teddyvädur ungar som blivit avtingade som åter är till salu. Otroligt lugna och trevliga individer som blir dagligt hanterade av både vuxna och barn. Härstamningsbevis och övergångsfoder medföljer. Kaninen är bettfelskontrollerad och har nyklippta klor vid leveransen. Bor ni långt härifrån hjälper vi gärna till att ordna transport till er nya familjemedlem. Transport ner till Stockholm och mot Jönköping och även andra orter runtomkring där finns Lördag den 29 Oktober. www.solvikenskaniner.se Välkomna!
AKUT!!! Mycket fin okastrerad dvärgvädur. En sprallig kille på 5mån. Mycket snäll och renlig. Väldigt social & tillgiven, Älskar att bli kliad på huvudet o putsar dig gärna tillbaka. Bor utomhus i stort hus med rastgård, men behöver nu flytta innan vintern pga tidsbrist o osämja med gamla kaninkompisen. Säljes omgående pga tidsbrist till dig som kan erbjuda: *mycket kärlek, omvårdnad o motion. *stor bur, gärna med rastgård och kanske snälla små kompisar. *Kanske som avelskanin!?? Pris 100:- eller bud. Ring 070-2449103 Endast tel samtal från vuxna Tack. Svarar ej på mail.