Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu umeå säljes

Pussel

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har valpar efter: E: Shanana´s Houligan S54937/2008 u: Bandreas Amazing-Adina S59109/2008 Båda utställda med fina resultat samt patellade U:A Vid leverans är valparna: Registrerade i SKK Vaccinerade Chip-märkta Besiktade Avmaskade Dolda fel försäkrade i folksam. Det går redan nu att tinga valparna mot en handpenning. Pris: Hane 12 000:- Tik 14 000:- Hane bild 1 & 2 Tik bild 3 &4 Fler bilder finns på bloggen http://blogg.bandreas.se Hemsida : www.bandreas.se
Vår Kerry hanne söker ett nytt hem. Han är vet.besiktigad, chippad, vaccinerad, avmaskad. Regg i jordbruksverket och försäkrad Vi har inte den tid till honom längre då vi väntar ytterligare tillökning i familjen. Han är 1 år gammal och är en snäll, busig hund som är van med barn och katt. Vi söker dig som har mycket tid att ge, då han behöver socialträning och som har tid att stimulera och utveckla honom.
Jag söker en dagmatte till min labrador "Kerstin" från augusti eller september och framåt. De handlar om 6 till 8 dagar i månaden och då vardagar, dagtid, då både jag och min sambo jobbar 7-16. Kerstin kommer då att vara runt 5 månader gammal. Kerstin är en väldigt snäll och glad hund och hon är redan nu mycket lydig. Hon är van vid andra hundar och barn. Vi bor i centrala Umeå. Vid intresse maila mig gärna och berätta lite om dig själv.
Jag ska flytta upp till Umeå i höst för att studera på läkarprogrammet, så jag söker ett boende som ligger nära universitetet eller med bra förbindelser dit. Jag vill flytta in i Augusti/September. Jag är rökfri och ordningsam och van vid att dela väggar och tak med andra. Ibland kommer min nuvarande sambo och vår hund att hälsa på, men de är båda snälla och renliga. Jag bor gärna i ett lugnt och rent hem och kan bidra till ett ev. delat hushåll med matlagning, städ och allmän trevlighet. Jag nås på mail, telefon eller skype och kan då berätta mer om mig själv!
hej! vi är ett par som söker en bostad i krokarna runt umeå, då emma har kommit in på universitetet och skall börja i september. fredrik söker jobb för fullt och hoppas på en anställning snarast. vi är båda 24år och har en hund. vi är rökfria och är inga partydjur ALLT är av intresse hus som lägenhet, bara hyran och avståndet är rätt! svarar i telefon och på mail! emma mobil: 073 05 25 255 bara att höra av sig MVH / e & f