Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering hund örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu har vi på Svenskahundar en omplacering av en Dobermann tik på 6 år. Hon är helt underbar och älskar alla.Hon är lydig och älskar att träna och få röra på sig. Vi vill att hon ska hamna hos en familj som vet hur det är att ha hund. Är en perfekt familjehund, vill hela tiden hålla koll på alla och se så att de mår bra. Vill ha mycket närhet och uppmärksamhet. Klippa klor och kolla på tänder är inga problem. Maila om ni är intresserade och berätta mer om er själva och lämna telefonnummer så ringer vi upp. Fler bilder kan mailas vid förfrågan.
Hej ni måste jag omplacera min fina hund foxie 3 år han är en vit Shäfer en rasig för jag hinner inte med han längre. ja vill att han ska koimma ut på landet och till någon som hinner med han. han är väldig snäll han älskar allt och alla det kan va svårt med andra hundar han behöver social trännas när det gäller andra hundar ring eller mejla om du/ni är intresserad och berätta vem ni/du är så länge anonsen är kvar finns hunden kvar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hejsan nu säljer jag min hane pga att jag har en sjukdom och det är akut att få såld på honom ring om ni undrar mer mvh ida visst ja han fins kavar om ni inte ser en bild