Quantcast
Till salu inom: ”

kanin västmanland säljes

Hyr en kanin

Västmanlands län
Kanin utebur

Västmanlands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välkommen att boka en tid för din hund, katt eller kanin hos Ninna Odehag (TrimTime) på Erikslund, Västerås. Trimmet är beläget i samma lokaler som Arken Zoo djurbutik. För tidsbeställning, prisuppgifter och frågor: kontakta Ninna på tfn # 073-029 99 94 ------------------------------------------------- Ninna Odehag har en 2 års utbildning inom djurskötsel med inriktning som hundfrisör, i USA. Sommaren 2009 var hon tillbaka i Sverige och i början av 2010 öppnade hon företaget TrimTime som har dragit många kunder. Alla hundar är välkomna för vardags- eller utställningsfrisering. Katter och kaniner är välkomna för nedrakning och alla djur är välkomna för kloklippning. 073-029 99 94 www.trimtime.se
Hej! Är nu tvungen att sälja mina två råttor pga. allergi. Det är två honor födda v.26 och är endast utfodrade med Versele-Laga Rått foder. De är mycket sociala och trevliga, säljs endast ihop då de är tagna från samma kull. Råtta 1: Ljusgrå på "ovansidan" och vit på magen, väldigt nyfiken. Råtta 2: Helvit med ljusgrå fläckar, lite mer tillbaka dragen. Det som medföljer är: Bur (kostat 600:-) underlag, foder och annat nödvändigt. Vill du veta mer så hör av dig! De säljs endast till rätt person och summan är inte det viktiga utan det är hemmet! Bilder och filmer skickas vid förfrågan!
Hej Nu är vår första mus kull redo att flytta hemifrån om 2 dagar. Det är 3 gulliga tjejer födda 21 december. Alla 3 är av samma färg, men hon på bilden är dock lite mörkare. Obs! Finns även en hane till salu som är satin. Vill du veta mer så skriv gärna i min mejl eller ring oss! Priset är 30kr/st Satin hanen - 20 kr Mvh. Emilia & Sofie
Hej! Jag har tre stycken lejonhuvade/löwen ungar som är otingade. De är alla hanar med ett fenomenalt betéende. De är nyfikna, glada och härliga på alla sätt och vis! Blir toppen som avelshanar, sällskapskaniner och glädjespridare. Då de är renrasiga löwen kommer de att få lång, mysig päls som kräver lite pälsvård. Jag är mycket mån om vart de hamnar och att de får all den kärlek och omsorg som de behöver. Varm välkommen att komma och titta vid intresse!
Mina två marsvin är superhärliga. De är även mycket söta. Dock lite rädda av sig i buren men inte uppe i famnen. Texas fyller 3 år i sommar och Alvin fyller 2 år nu i vår. Texas är lite av den lata stilen som älskar att gosa och Alvin har jag tidigare lärt konster som han nu tyvärr glömt bort.. Jag har inte längra lika mycket tid åt dem och tycker de förtjänar ett bra hem med mycket uppmärksamhet. De bor tillsammans och säljs därför ihop. Inkl. en vanlig bur och en hemmagjord bur. Mailen kollas ofta.