Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu växjö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har fått två underbara chinchillapojkar. Dom föddes den 31/1-10 så nu är dom drygt en månad. Dom är handtama då vi håller på med dom varje dag. Mamman är marmorerad och pappan är normalfärgad. Mamman har stamtavla. När dom är 10 veckor (tidigast) kan dom flytta. Vi vill att dom ska säljas ihop och vill ha 600 kr. för dom tillsammans Säljes till rätt familj och eftersom chinchillor inte är ett djur för små barn så vill vi att de säljs till er som har större barn (minst 10 år) Hör gärna av er per telefon eller mail och berätta lite om er själva och jag svarar på frågor som ni har :-)
Vill du också slippa hund och katt hår på golvet och möbler? Vi har det oslagbara redskapet mot fällande päls. Genom att bara borsta djurets päls i 5 min med denna ullskrapa så avlägsnar du upp till 90% utav djurets fällpäls. Skrapan går att använda till hund, katt, kanin och häst. kampanjpris under augusti! Smal 230 kr (ord pris 270 kr) Passar till kanin, katt och små hundar. Large 300 kr (ord pris 350 kr) Passar till större hundar och hästar. Välkommen in i butiken! Håkan Sjögrens Väg 7A 352 39 Växjö www.zvanza.se
Jag har en underbar liten kaninunge på bara 11 veckor som behöver komma till ett mysigt hem där hon blir väl omhändertagen. Hon är äkta dvärgvädur. Hon är väldigt tillgiven och nyfiken, ett riktigt litet charmtroll. Hon är van vid andra kaniner och passar utmärkt till avel om så önskas då hon är väldigt vacker och har bra temperament. Hon kan säljas med ny transportbur och kostar då 250. Annars 100 för henne. Endast seriösa köpare! Mejla eller ring, ha det bra!
Hej nu måste våra chinchillor säljer pga vi inte har tid med dem, vi har Selma som är 4 år den vita och så har vi ipo som är 3 år sist har vi deras son Paris som är 3 månader, ni får med ett stort bur som dem kan var i, priset kan vi diskutera vi vill främst att de kommer till ett bra hem! Sms ring eller maila om det är nåt!
Chippen som är 9 mån söker nytt hem. Vi känner att vi inte hinner med honom. Han är snäll och rumsren. På vintern har vi honom i en inomhusbur i ungarnas rum och på sommaren vill han gärna vara ute. Är du ute efter en trevlig kanin hör av dig. Stamtavala finns på kaninen. Vill ni även ha buren med alla tillbehör så går det bra. För bur och kanin 500 kr