Quantcast
Till salu inom: ”

katt till salu uddevalla säljes

Tidigare annonser till salu

Toulose är en Brittisk långhårshona,Schottisch straight, på 4 år som nu söker nytt hem. Måste tyvärr lämna bort henne då jag känner att jag inte har den tiden som hon förtjänar. Hon älskar att ligga i knät och kela, bli ompysslad och kammad. Hon är en innekatt och har aldrig varit i utevistelse mer än i sele någon gång. Hon har haft några kullar i sina år och är en jätte duktig mamma. Hon är full av energi och älskar att leka med snören och små bollar. Hemmet är viktigare än priset! Är du intresserad så är du välkommen att maila eller ringa mig. Mvh Malin!
Våra underbara tjejer behöver nu ett nytt hem pga att jag efter många år med katt nu helt plötsligt blivit allergisk. I jan blev de 8 år. De är väldigt pigga och livliga och gillar lek. De är väldigt sociala och sällskapliga o gillar att mysa i timmar. De pratar väldigt mycket vilket ju hör rasen till. Vill att de kommer till ett hem utan hund och till dig som har mycket tid många år framöver. Då orientaler ofta blir gamla. De är chokladsmoke och svartsilvertabby. De är vaccinerade, försäkrade och har stamtavla. De är kastrater.
Vi är tvungna att hitta ett nytt hem åt våran underbara katt. Då vi jobbar hela dagarna och Zingo blir tvungen att vara mycket ensam tycker vi att det inte är bra för honom. Zingo är 10 månader och hankatt. Zingo älskar att leka och när man klappar honom. Han tycker mycket om när det är människor runt honom och han är van med barn. Zingo är innekatt men skulle nog älska att bli utekatt. Zingo är kastrerad. innetoa, matskålar och en paket kattmat medföljer. Zingo skulle älska att komma till en familj/person som har mycket kärlek att ge honom samt den tiden han förtjänar. Snälla endast seriösa svar.
Lilla Kerstin, en underbar colourpoint brittflicka född 2 maj 2011 söker en egen familj. Sällskap, utställning och/eller avel beroende på hur hon utvecklas i framtiden. Hon säljs givetvis med stamtavla (registrerad i Sverak), vaccinerad x2, veterinärbesiktigad och id-märkt med chip. Kerstin är redo för flytt tidigast i början av augusti, efter att hon fyllt 12 veckor. Vid seriöst intresse, maila och berätta lite om er själva, och lämna gärna telefonnummer, så hör vi av oss. För mer info, se vår hemsida www.allheart.se
Har världens goaste Musse hemma hos mig! Men problemet är att han vill vara ute och han springer in till grannarna då jag bor i lägenhet. Jag har nu fått klagomål fr bostadsbolaget men jag vill inte avliva en sån underbar katt så jag hoppas nu att nån på landet vill ta över denna underbara katt. Han är 2 år gammal och mkt väluppfostrad och snäll, älskar barn och att bli kelad med. Man får gärna bära honom. Han äter bra med torrfoder men blir glad när han nån gång får blötmat :) Snälla, finns du/ni nånstans för att ta emot Musse?