Quantcast
Till salu inom

"papillon omplacering säljes"

Stockholm
4 månader

Söker Hund Omplacering

Citiboard
Butik Värmlands län
11 år

Band of Brothers 9-10

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
12 år

Hyra Flyttbar AC

Hyrahyra.se
Karlskrona
3 månader

Hund sökes till hundvan

Citiboard
Butik Kalmar
11 år

Papillon

Hyrahyra.se
Butik

Papillon

170 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Papillon

129 kr
NYTT Bokus
Butik

Papillon (2018)

29 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Ystad

Omplacering av papillon hane

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej jag har en renrasig papillon hane med stamtavla som är född 101013. Han är alltså snart 2 år. Jag går i skolan på ett internat. Problemet är att han inte tål andra hundar. Därför kan jag inte ha honom med mig till skolan som var tänkt. Men han är mycket social mon vuxna och barn. Är heller inte 100% rumsren. Han vill gärna sätta sitt revir. Skulle gärna vilja att han kom till ett hem där han kan få mycket uppmärksamhet. och kärlek. Pris kan diskuteras beroende på vad ni har för hem . Skriv och berätta om er och vad ni kan erbjuda min kära Dexter.
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Chihuahua blandis omplaceras

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Tik två år gammal. 75% chihuahua 25% papillon. Vi som uppfödare har fått tillbaka Pixie. Vi söker nu ett lugnt och tryggt hem till pixie. Hon är mycket go och tillgiven. Hon kan vara reserverad mot barn. Därför EJ till småbarnsföräldrar. Pixie är chipad , besiktigad, vaccinerad och doldafel-försäkrad. Vi är mycket angelägna om att Pixie kommer till ett bra hem och vill därför ha kontakt och höra hur det går efter omplaceringen. Vid intresse RING. Prata med Anki.
3 000 kr
Blocket.se

Två Shi-Zhu/Papillon tikar för omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Pga allergi måste vi omplacera våra två tikar. Ett syskonpar födda maj-12. De är glada, pigga, väldigt kelna och tillgivna. Mamman är 100% Shi-Zhu oh pappan 50/50 Shi-Zhu Papillon. De är uppväxta i familjemiljö och vana vid barn och de kommer endast omplaceras till samma hem då jag vill de ska få fortsätta vara tillsammans. Vid intresse maila så kan vi prata mer. Bilder kan skickas och pris diskuteras men endast vid seriöst intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Håbo

Papillon tik 7 år

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi har en mycket trevlig, levnadsglad papillon tjej på sju år för omplacering. Mycket okomplicerad kan gå lös och är mycket lydig. Fungerar med andra hundar, katter, barn m.m. Vi vill helst att hon ska komma till ett äldre par helst i villa eller på landet. Ring för mer information. / Jim på Svängande Svansen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se

Chihuaua/papillon hane

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Våra förutsättningar i familjen har ändrats vilket betyder långa ensamma dagar för vår 5 åriga ögonsten casper, en svart/vit/brun korthårig chihuaua/papillon blandning. Han är en glädje källa, man blir glad bara man ser honom. Mycket hund i liten kropp, aktiv, lekfull. Jag har inte bråttom med omplaceringen, rätt hem är det viktigaste. Ring och berätta om dig/er och vad ni/du kan erbjuda. Maila inte då mailen är lånad. OBS! Endast seriösa svar
3 500 kr
Blocket.se