Quantcast
Till salu inom: ”

papillon omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Papillon
F

Tidigare annonser till salu

Pga allergi måste vi omplacera våra två tikar. Ett syskonpar födda maj-12. De är glada, pigga, väldigt kelna och tillgivna. Mamman är 100% Shi-Zhu oh pappan 50/50 Shi-Zhu Papillon. De är uppväxta i familjemiljö och vana vid barn och de kommer endast omplaceras till samma hem då jag vill de ska få fortsätta vara tillsammans. Vid intresse maila så kan vi prata mer. Bilder kan skickas och pris diskuteras men endast vid seriöst intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har en mycket trevlig, levnadsglad papillon tjej på sju år för omplacering. Mycket okomplicerad kan gå lös och är mycket lydig. Fungerar med andra hundar, katter, barn m.m. Vi vill helst att hon ska komma till ett äldre par helst i villa eller på landet. Ring för mer information. / Jim på Svängande Svansen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Våra förutsättningar i familjen har ändrats vilket betyder långa ensamma dagar för vår 5 åriga ögonsten casper, en svart/vit/brun korthårig chihuaua/papillon blandning. Han är en glädje källa, man blir glad bara man ser honom. Mycket hund i liten kropp, aktiv, lekfull. Jag har inte bråttom med omplaceringen, rätt hem är det viktigaste. Ring och berätta om dig/er och vad ni/du kan erbjuda. Maila inte då mailen är lånad. OBS! Endast seriösa svar