Quantcast
Till salu inom: ”

räv hund till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Säljes ett större antal med pulverlackerade nätsektioner för tex hund,katt,kanin, fåglar,kan med fördel användas som avskiljare i förråd,enkla att hantera för tillfälliga lösningar/avskärmningar Garanterat räv o rovfågelsäkra. finns även låsbara dörrsektioner ca 16 st 2,2x1,0 ca 18 st 2,2x1,1 ca 20 st 2,2x1,2 4 st dörrsektioner + div mindre bitar 250 kr för varje del alternativt 11500:-för allt evetuellt kan transporthjälp ordnas vid köp av hela partiet ring! om du är intresserad kollar mailen väldigt sporadiskt.
Vi har nu en schillervalpstik kvar som är klar för leverans. Hennes föräldrar har fina stamtavlor och används främst till jakt på räv lo och björn. Tikvalpen säljs med en fin stamtavla och är besiktad, chippad, vaccinerad och avmaskad vid leverans. Vi kommer att åka och leverera valpar efter norrlandskusten ner till Stockholm och sedan vidare till Göteborg under början av vecka 29 så är du intresserad så tar vi med tikvalpen till dig under denna resa söderut. Roger 070-6307224 Anders 070-3970803
Stor och fin taxhane på 2år säljes. Han är chokladbrun med gula tecken. Normaltax. Han jagar rådjur,hare och räv. Utställd med bra resultat. Har valpkullar efter sig. Han är stor och rejäl. Van vid barn,hästar,katter med mera. Väldigt snäll. Han är rumsren och van att bo både ute och inne. Trivs bra med andra hundar. Han gillar att spåra också. han är reg i skk,vaccinerad,chipmärkt och kommer vetrinär besiktigas innan han flyttar. pris 7000:-
Hej! Pga av minskning av min verksamhet är nu denna tjej till salu. Hon är född 2011-11-15 och är nu 5 månader. Pappan är en reg chihuahua vikt 2,9 kg och mamman är chihuahua tib.spaniel och papillon vikt 2,8 kg. Det är en pigg, glad och framåt valp som önskar komma till kärleksfullt hem som har tid för en liten hund. Hon är van vid andra hundar både stora och små. Vacc 2 ggr, chipmärkt och avmaskad med Milbemax som även tar rävens dv bandmask. Säljes med köpeavtal och är nybesiktad den 23/4 u.a. Vid intresse ring eller maila. Är inte intresserad av foderavtal eller avbetalning.
Pga ändrat arbete har jag beslutat att sälja min tik. Säljer henne endast pga att hon kommer att få för lite tid i skogen för att jag ska vara nöjd. Har jagat mindre rovdjur med henne(grävling,räv) Hon har ett väldigt stort rovdjursintr. Men hon söker upp och skäller älg ibland. Uppvuxen i en barnfamilj och van att vara både inne och i hundgård. Men tycker inte om katter. Säljes endast till jägare och ett hem där hon kommer få jaga. Mejla lr ring vid intr. Obs ring efter kl 14 pga nattjobb.