Quantcast
Till salu inom: ”

råttor skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Geronimo aka Lillefnuff behöver ett nytt hem. :-( 7 år gammal (till sommaren) Helig Birma med snygg stamtavla. Kelsjuk, pratig, frisk, lugn, kastrerad innekatt (hane). Sover mest men vill gärna vara nära på kvällen i soffan. Det måste vara någon som är seriös och verkligen vill pyssla om honom. Han är inte gjord för att fånga råttor eller sova i skogen. Han tycker inte om räkor men äter gärna yoghurt. Öppnar själv skåp och garderober för att hitta en bra plats att sova på. Är galet noggrann när han är på lådan och vill helst dricka vattnet direkt från kranen. Kräver inte mycket, lite blötmat på morgonen, torrfoder, ren kattsand och kärlek.
Vi har 3 st vita sällskapliga råttor med en väldigt stor bur till salu. Det är 3 st honor, som är sällskapliga och kelna. Dom är ca 1 1/2 år gamla. Buren är riktigt stor, 114 cm hög, 70 cm bred och 53 cm djup. Bottensatsen är avtagbar för enkel rengöring. Den är ett väldigt välbyggt hemmabygga. Allt i buren ingår, även en liten transportbur, samt pellets och mat. Viktigt att dom kommer till en ny kärleksfull djurvän! Pris endast 500:- Finns på Nilstorp i Lund. Ring 0734-322 157, eller hem 046-32 42 80 Sökord råtta gnagare bur
Nu har har jag beslutat att vi har för mycket djur här hemma så nu måste vi börja averka lite djur snart om det inte är så att någon är intresserad att att köpa dessa tre små gnagande dam råttor för en billig peng ..... Djur och bur 800 Totalt summa. Ps har en hane på ett år också om intresse finns får ett extra pris på den om det finns intresse i det alla råttor är hand tama och väldigt sällskapliga!!
Jag och min sambo måste tyvärr nu sälja våra råttor pga att jag blivit allergisk mot dem. Det är 4 st hon råttor, buffy som är mamman och hennes 5 ungar som precis blivit 5 veckor gamla. Vi behöver få dem sålda så snabbt som möjligt. Det finns även en bur som ingår. Den säljes för 100 kr st, 200 för buffy. Pris kan självklart diskuteras. Hade gärna fått dem sålda nu i jan. / Julia och Kim
Liten hanråtta på 5,5 vecka letar efter ett eget hem. Handtam och trevlig. Fungerar bra med de andra råttorna, har bra aptit och är väldigt nyfiken. Kallas just nu för Liten Svart. Kommer när man lockar på honom. Mamma Molly är nakenråtta och pappa Monti är "vanlig"råtta. Liten Svart är hanterad sen han föddes och är van att man plockar upp och hanterar honom. Van vid både vattenskål och vattenflaska. Skötselråd och hjälp kan alltid fås, bara hör av dig. Säljes endast som sällskap, ej som mat!