Quantcast
Till salu inom: ”

små hund säljes

Tidigare annonser till salu

Spændende, velholdt, stråtækt feriehus i sten, beliggende på delvis lukket naturgrund med græsplæne. Huset specielle indretning giver en helt egen atmosfære, og med den runde stue en oplevelse af at være tæt på naturen. Fire gode værelser, samt både entre og indgang fra baggangen gør huset praktisk og funktionelt. Udenfor er der gangsti og terrasser hele vejen rundt om huset, heraf en sydvendt terrasse der er delvis overdækket og helt lukket, hvilket er praktisk hvis man har små børn eller en lille hund med.
Riktigt trevligt semesterhus med gott om plats för familjemys i allrummet och inte minst på den inhägnade terrassen. En del av trädgården är inhägnad, både hundar och små barn kan njuta av semestern i trygghet. I den övriga trädgården finns det gott om plats för utomhusaktiviteter och bollspel. Stranden ligger på gångavstånd från huset och här kan man bada från en badbrygga när sommarsolen värmer. Området bjuder på många upplevelser för hela familjen. Det är inte långt till Kolding med shopping, den Geografiske Have eller Koldinghus. Legoland, som naturligtvis är barnens favorit utflyktsmål kör man till på drygt en timme. Det finns golfbanor samt bra fiskemöjligheter både i fiskesjö eller hav.
Hejsan! Jag är en tjej på snart 18 år som erbjuder mig att träna & gå promenader med din hund. Jag har erfarenhet av både små hundar och stora hundar, och har varit omgiven av hundar i stort sett hela mitt liv. Jag har även en egen hund & går på ett hundgymnasium. Du ska bo inne i Karlskrona eller i gångavstånd härifrån. Pris diskuteras när vi bestämmer vad jag ska göra med hunden (ex bara promenad eller träning också) men det blir runt 35 kr/halvtimmen.
Iphone 3gs 16g svart: En månads garanti kvar. Oanvända hörlurar REPFRI SKÄRM Några små repor på baksidan efter skyddskal Låst till Telia, går att låsa upp den 29 maj. Pris: 2300 kr. BVSA Iphone 3gs 16g vit: REPFRI SKÄRM Några små repor på baksidan efter skyddsskal Sladd till laddare har hunden bitit lite på men den fungerar utan problem. Låst till Telia, går att låsa upp nu. Pris: 2000 kr. BVSA Telefonerna säljs i sin orginal förpackning.
Världens raraste katt söker sitt hem. Han behöver ett varaktigt hem med kärlek då han är en riktig knäkatt och älskar ligga och gotta sig i solen. Och gillar att prata på sitt sätt. En riktig charmknutte med små små tofsar på öronen och väldigt fin päls. Han är en hittekatt som jag försökt hitta ägaren till men förgäves. Finns någon som vill ge honom ett underbart hem? Han är en perfekt katt och mycket lugn och städad. Finns andra katter så är han mycket snäll mot andra kompisar. Även hund tycker han är okej.