Quantcast
Till salu inom: ”

dirtbike cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fina mountain-bike då det är dags att köpa en damcykel Är i väldigt fint och bra skick då den stått på vinden ett tag. Cykeln är hel, ren och ett riktigt bra fynd. Märke: Carrera modell: Dirtbiker Inge pakethållare. Växlad: Ja 18 Färg: Brun Storlek: M/L (står det på ramen) En sigma cykeldator finns monterad på styret så man kan ha koll på hur långt man cyklat och hur snabbt det gått. Flask hållare finns också på ramen. Vid intresse ring, Obs endast seriösa köpare. Cykeln finns i Malmö.
Mycket fin dirt street hoj, säljes pga tappat intresse och moppeköp. Cykeln kostade 14 ny. Den har stått innomhus i förrådet varmt hela vintern. Cykeln är årsmodel 09 uttagen 10. Har tänk mig 6100 för cykeln pga att hantagen behöver bytas, ngn repa hör o där pga sånt som händer när man använder saker ;) + behöver pengar, annars äre inga problem alls. Har aldrig krånglat. Finns fler bilder och mycket information för den som e intresserad. Prutbart vid snabb affär, kan även tänka bytas mot moped. Somsagt öppen för förslag och bud/byten. Nås på mobil efter klockan 6 annars mail.
Hej nu ska jag sälja min dirtbike som jag har haft i några år som jag nu har växt ifrån, Här kommer lite specifikationer: Hjul: Halo tornado 24" Styrcombo: Bravemachine/husslefeldt Vevarmar: Husslefeldt Ram: Bravemavhine 22 pink Gaffel: Marzochi drop off 2 Sadel: Bravemachine. Det var nog det mesta men jag har har en hayes nine bakbroms som jag kan montera vid intresse. Om ni har intresse kan ni nå mig på. 0761052414. Mailen står i beskrivningen. Tack på förhand. M.V.H Mattias Jacobsson. Priset jag har tänkt mig är 5000 kan prutas vid snabb affär.
Hej vill nu sälja min helt nya Trek cykel pågrund av att jag skaffat moped har cyklat på den två till tre gånger sen jag skaffade den och det finns inte ens en liten repa på den. Nypriset på cykeln är 6095kr och jag säljer den för endast 1800 kr(prutat och klart). Säljer den så billigt eftersom att jag inte är i ett så stort behov av pengar. fick den för 1 månad sen. Årsmodellen är 2012 och modellen på cykeln heter Trek 4700 disc dirtbike alltså ett av de främsta cykelmärkena. Kan inte nås på mobilen men det är bara att maila så svarar jag direkt. Mvh Emil.
heej det är dags att sälja min cykel jag har blivit för stor för den det är ingen rost eller krabb med den bara att cykla på det dåliga är att skruven till sadlen är sönder men kan fixas om ni vill! som sagt den måste bort ta bara plats nyprise för den var 5499kr mem hat haft den ett år så säljer den för minst 1000kr elr bud. mejla och sms går bra om ni ska ringa så gör det efter 4.